Acer Marka Laptop Almayı Düşünüyorum..Düşünceleriniz?
-
acer
AS5920G-602G16MN
Santarosa Core 2 Duo T7500 2.2 GHz 800 MHz 4MB
2048MB DDR2 ram
160 Gb harddisk
256 Mb NVIDIA GF 8600 ekran kartı max.102415.4 " CRYSTAL BRITE
DVD±RW Double Layer
BlueTooth
Kamera
Kart Okuyucu
Wireless
Win Vista Premium Tr
2.9 KGözellikleri bu arkadaşlar...ACER nası bi marka kullanan bilen arkadaşlar varmı? sorun çıkarırmı? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler herkese
bide ASUS'u mu yoksa ACER'ı mı tercih edersiniz?
-
fiyatınıda yazsaydın keeşke..daha iyi yönledirebilmemiz açısından :)
-
abi DeLL,Fujitsu,Toshiba,Hp,Sony bu tür aletler dururken acer.) yaramaz.)
-
Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------
fiyatınıda yazsaydın keeşke..daha iyi yönledirebilmemiz açısından :)
-----------------------------tam onu dıyecektım fıyat?
-
abı qüzel bırsey ıstıyorum dıyorsan bır bak istersen.) tam bır oyun canavarıda denebılır.)
http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=30446 -
Hoca bunu buraya 50.kez yazıom (: toshibanın a serisi ta$ gibi onlardan al özellikleride süper.
949$ toshiba satellite a100 teknosada bu gün istinyeparkda baktım flashdisk vs vs veriorlar yanlarında :P
bende a 100 kullanıorum memnunum... -
fiyatı 1500ytl arkadaşlar
-
ewet arkadaşlar yardımcı olabilecek yokmu?
-
hocam 2 hafta once aldım o notebooku acere ait fikirlerimi tamamen degıstırdı. Harıka bır bılgısayar. performansı baya ıyı. Neredeyse oynayamayacagı oyun yok. uzerınde kı ses sıstemı zaten cıhazın kalıtesını bellı edıyor. Ben ithalatcıdan 1245 dolar cıvarında bıseye almıstım galıba tam hatırlamıyorum. o fıyata o performansı ne toshıbada ne de dıger markalarda gorebılırısn. ben maldan anlarım sen sozumu dınle al bu notebooku :)
-
biraderim. gecen yaz exper bayisinde calısıyodum. exper in notebooklarına bayıldım. tavsiye ederim. performans ve konfigurasyon uyumu harika.
asus tabanlı zaten. asusu nasıl bilirsiniz????
ehuehehehe