folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Acer Servis Rezaleti - Niyetleri Tüketiciden Para Koparmak

Acer Servis Rezaleti - Niyetleri Tüketiciden Para Koparmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

bıktım artık bu servis ve müşteri hizmetleri olaylarından

acer aspire 5315 laptop dvdrom arızalı halledilsin diye servise verdim

adi heriflerde kalkmışlar batarya değiştirmeye ve 73 euro istiyorlar yahu size ne kardeşim

ben bataryamı dedim.arıza takip fişinde arızayı dvd kaydetmiyor cd okumuyor diye belirtmişim.

birde kalkıp mail atmışlar yahu benim tek pc im onlarda.mailleri nasıl göreyim.birde demişlerdi mesaj gelecek telefona

tek yaptıkları şey milleti oyalayıp parasını nasıl çarparız nasıl dolandırırız diye düşünmek

lanet olsun bunlara 3 haftayı geçti 3-4 gün sonra 1 ay olacak

bırkaç gün daha bekleyecem cevap gelmezse tüketici haklarına şikayet edecem

iyi günlerumarım sizlerin başına gelmez

mademki türksün systeme göster ürksün
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

http://www.sikayetvar.com/ buraya yazarsanız sonuç alabilirsiniz.

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

son zamanlarda tüm servislere bi haller oldu. iki adet philips 19" lcd monitör verdim müşteriye, birinde yatay ve dikey kırmızı çizgi çıktı. diğerindede aktif pixel sorunu var. toptancıya değiştir diyorum. servis rapor yazacak diyo. servisle konuşuyorum rapor yetkimiz yok dio istanbula gidecek mecbur iki monitörde. ayrıca kargo parasıda bize kaçacak. ben böyle servis anlayışının... monitörler daha 2 haftalık :) ilk açıldığında bu sorunlar tespit edildi. kullanılmadılar bile. şimdi işin yoksa garantiye yollada 1 ay monitör bekle :S

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

acer'ı türkiyede kullanmak için alacaksan zaten garantiye düştüğünde 30 iş günü seni oyalayabileceklerini bilmen gerekir..ama sorunun mutlaka uzun süre de olsa çözülür..acer ın tek kötü yanı garanti sistemidir..

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

acer denilen cihazın tek güzel yanı dizaynındaki basitlikliktir içini açmak çok kolay

upgrade etmek çok kolay özellikle fanını söküp temizlemek on dakika en fazla.bir güzel yanıda fiyatına göre performans

yalnız servis olayı günlerdir sinirlerimi yıprattı.

bazı laptopları açmak bile imkansızdır dizaynları fazla mükemmeldir.vidalarını bile zor açarsınız

bir konuda daha tavsiyem olacak.casper almaya niyeti olanlar sakın almasın.casper modelleri belki bazı arkadaslara ucuz gelebilir

geçenlerde elime bir tane geçti asırı ısınıyor .açtım temizledim sorun gitti yalnız biraz araştırma yapınca anakart quanta diye birsey çıktı

casper ın sitesinde ne bios ne driver hiçbir yazılımdesteği yok sevis olaylarını arastırdım o dahada rezalet

mademki türksün systeme göster ürksün
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

alexfarrow bunu yazdı:
    -----------------------------

acer denilen cihazın tek güzel yanı dizaynındaki basitlikliktir içini açmak çok kolay

upgrade etmek çok kolay özellikle fanını söküp temizlemek on dakika en fazla.bir güzel yanıda fiyatına göre performans

yalnız servis olayı günlerdir sinirlerimi yıprattı.

bazı laptopları açmak bile imkansızdır dizaynları fazla mükemmeldir.vidalarını bile zor açarsınız

bir konuda daha tavsiyem olacak.casper almaya niyeti olanlar sakın almasın.casper modelleri belki bazı arkadaslara ucuz gelebilir

geçenlerde elime bir tane geçti asırı ısınıyor .açtım temizledim sorun gitti yalnız biraz araştırma yapınca anakart quanta diye birsey çıktı

casper ın sitesinde ne bios ne driver hiçbir yazılımdesteği yok sevis olaylarını arastırdım o dahada rezalet

-----------------------------

hacım quanta dünyanın en büyük laptop üreticisidir :) fason iş yapar, casper, aidata, arçelik, pro2000(2sene evvel) vestel... haa bazen sony, hp, toshiba, pioneer gibi markalara da fason çıkarıyorlar, quanta sağlam maldır.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    www.magduroldum.org :D buraya bildirin

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
Toplam Hit: 1564 Toplam Mesaj: 7