Acer Servis Rezaleti - Niyetleri Tüketiciden Para Koparmak
-
bıktım artık bu servis ve müşteri hizmetleri olaylarından
acer aspire 5315 laptop dvdrom arızalı halledilsin diye servise verdim
adi heriflerde kalkmışlar batarya değiştirmeye ve 73 euro istiyorlar yahu size ne kardeşim
ben bataryamı dedim.arıza takip fişinde arızayı dvd kaydetmiyor cd okumuyor diye belirtmişim.
birde kalkıp mail atmışlar yahu benim tek pc im onlarda.mailleri nasıl göreyim.birde demişlerdi mesaj gelecek telefona
tek yaptıkları şey milleti oyalayıp parasını nasıl çarparız nasıl dolandırırız diye düşünmek
lanet olsun bunlara 3 haftayı geçti 3-4 gün sonra 1 ay olacak
bırkaç gün daha bekleyecem cevap gelmezse tüketici haklarına şikayet edecem
iyi günlerumarım sizlerin başına gelmez
-
http://www.sikayetvar.com/ buraya yazarsanız sonuç alabilirsiniz.
-
son zamanlarda tüm servislere bi haller oldu. iki adet philips 19" lcd monitör verdim müşteriye, birinde yatay ve dikey kırmızı çizgi çıktı. diğerindede aktif pixel sorunu var. toptancıya değiştir diyorum. servis rapor yazacak diyo. servisle konuşuyorum rapor yetkimiz yok dio istanbula gidecek mecbur iki monitörde. ayrıca kargo parasıda bize kaçacak. ben böyle servis anlayışının... monitörler daha 2 haftalık :) ilk açıldığında bu sorunlar tespit edildi. kullanılmadılar bile. şimdi işin yoksa garantiye yollada 1 ay monitör bekle :S
-
acer'ı türkiyede kullanmak için alacaksan zaten garantiye düştüğünde 30 iş günü seni oyalayabileceklerini bilmen gerekir..ama sorunun mutlaka uzun süre de olsa çözülür..acer ın tek kötü yanı garanti sistemidir..
-
acer denilen cihazın tek güzel yanı dizaynındaki basitlikliktir içini açmak çok kolay
upgrade etmek çok kolay özellikle fanını söküp temizlemek on dakika en fazla.bir güzel yanıda fiyatına göre performans
yalnız servis olayı günlerdir sinirlerimi yıprattı.
bazı laptopları açmak bile imkansızdır dizaynları fazla mükemmeldir.vidalarını bile zor açarsınız
bir konuda daha tavsiyem olacak.casper almaya niyeti olanlar sakın almasın.casper modelleri belki bazı arkadaslara ucuz gelebilir
geçenlerde elime bir tane geçti asırı ısınıyor .açtım temizledim sorun gitti yalnız biraz araştırma yapınca anakart quanta diye birsey çıktı
casper ın sitesinde ne bios ne driver hiçbir yazılımdesteği yok sevis olaylarını arastırdım o dahada rezalet
-
alexfarrow bunu yazdı:
-----------------------------
acer denilen cihazın tek güzel yanı dizaynındaki basitlikliktir içini açmak çok kolay
upgrade etmek çok kolay özellikle fanını söküp temizlemek on dakika en fazla.bir güzel yanıda fiyatına göre performans
yalnız servis olayı günlerdir sinirlerimi yıprattı.
bazı laptopları açmak bile imkansızdır dizaynları fazla mükemmeldir.vidalarını bile zor açarsınız
bir konuda daha tavsiyem olacak.casper almaya niyeti olanlar sakın almasın.casper modelleri belki bazı arkadaslara ucuz gelebilir
geçenlerde elime bir tane geçti asırı ısınıyor .açtım temizledim sorun gitti yalnız biraz araştırma yapınca anakart quanta diye birsey çıktı
casper ın sitesinde ne bios ne driver hiçbir yazılımdesteği yok sevis olaylarını arastırdım o dahada rezalet
-----------------------------hacım quanta dünyanın en büyük laptop üreticisidir :) fason iş yapar, casper, aidata, arçelik, pro2000(2sene evvel) vestel... haa bazen sony, hp, toshiba, pioneer gibi markalara da fason çıkarıyorlar, quanta sağlam maldır.
-
www.magduroldum.org :D buraya bildirin