ACER Travelmate 2423NWXCI
-
Arkadaşlar kusura bakmayın.Yazarken enter e bastım galiba başlık açmışım.Gelelim konuya bilgisayarımın üstünde bluetooth simgesi var.Ama nasıl devreye getireceğimi bilmiyorum.Başka USB bluetooth takarak işimi hallediyorum ama pCimde varken ne gerek var.Bu bilgisayarda bluetooth var mı yoksa kandırmak amaçlı mı koymuşlar o simgeyi ya da varsa nasıl etkinleştirebilirim.Bluetooth adaptörünü takın diyor.
-
bencede :D ??
-
daha önce birkaç sefer kullandığım acer modelinden yola çıkarak
ön tarafta ses çıkışı mikrofon girişinin olduğu yerde wireless(turuncu) açma kapama tuşunun yanında birde bluetooth(mavi) açma kapama tuşu bulunması gerek.ona bastığın anda sürücüsü yüklüyse kullanmaya başlayabilirsin.sürücüsü yüklü değilse yeni donanım bulundu der.yanında çıkan cd\dvd den yükleme yapabilirsin. -
Arkadaşım basıyorum ne bir mavi ışık var ne bir sürücü bulundu uyarısı..Turuncu wireless yanıyor ötekisi yanmıyor
-
mavi ışık yanmadan donanım bulundu demez zaten
bu konuda bir bilgim yok,buradan farklı bir cevap gelmezse aynı cihazı kullanan birinden
ya da cihazı aldığın yerden bilgi alabilirsin.ama önce kullanım kılavuzundan bluetooth ile ilgili konuya bak bence en azından nası çalıştırılması gerekiyormuş o konuda bilgin olsun
EDIT: o modelde bluetooth yokmuş :| -
Teşekkür Ederim.Ama Acer in pc nin üzerine bluetooth imgesini koymasını yanlış buluyorum kandırmacadan başka birşey değil.Bir tane bluesoleil program vardı kaldırdım.Şimdi bir tane daha var kaldıramıyorum Acer kullanıyor diyor.Ctrl Alt Del yapıp işlemlerden iptalde edilemiyor.Fesuppannallah
-
acer ve diğer markalar hemen hemen her ayrı modelleri için farklı kasa tasarımı yapmazlar maliyeti düşürmek için tahminen üstünde bluetoot bulunan başka bi modeli vardır elindeki laptopun bi araştırırsan bulabilirsin.
-
hocam bende daha önce acer kullandım
benzer bi durumla karsılasmıstım 2 acıklama bulmustum
1.si distrubutor firma bluetoothsuz satısa sunuyor
2.si acer hep aynı kasa tipini nullandıgı için bluetoothsuz olsada kasada bt simgesi duruyor
sonuc: cihazda bluetooth yok
-
bende ne yazık ki acer kullanıyorum :( beni de keklediler alırken var diye ama baktım çalışmıyor donanımı falan yüklediğim halde bi bi bok bulmuyor geri götürdüm ve öğrendim ki opsiyonel olarak taktırılıyormuş :)
taktırmayı düşünüyorsan sonradan da takılıyormuş..
-
hoJa bende DeLL İnspiron serisinden kullanıyorum.. benım allette aynı bluetooth simgesi var.. bende calısıyor. yenı aldm allahdan acerr almadım:D yeahh... K790i ile aleti bluetooth ile yonetıyosn media player falan..)) DeLL Rulz..)) Dizüstü alacaklara DELL İNSPİRON serisinden önerırım...