folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Acer V3-772G Hakkında / Takas Konusu

Acer V3-772G Hakkında / Takas Konusu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Beyler iyi gunler, toplama bi bilgisayarım var satıcam yada dizustu ile takasa giricem, sahibinden linki altta. Birisi dun mesaj atmis elindeki acer v3 772g ile takas edelim mi diye. Kafa kafaya takas demis. Ben dizustu olayına hic girmedim daha once ve markası acer olunca hic bilemedim nası yapacagimi. Garantisi vs. Duruyomus bilgisayarin.

Ozellikleri beni baya cezbetti gtx760m ekran kartı, 12 gbram, i5 m seri islemci (?) Hep amd kullandim bu zamana kadarda intel nasildir bilmiyrm :/

Simdi bu dizustunden kullanan var mi performans acisindan nasil ? Benim amacim oyun agirlikli olacagi icin uzer mi beni ne diyosunuz, size bi danisayim dedim.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-oyun-ve-performans-makinasi-parca-garantili-diz-ustu-takas-168306901/detay/

http://www.vatanbilgisayar.com/v3-772g-notebook-core-i5-4200m-12gb-1tb-173-2gb-w8-notebook-bilgisayar.html

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

ben sahsen oyunu dizustu ile oynadigimda, masaustunun verdigi zevki vermiyor

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abds
    abds's avatar
    Erkek

Bende aynı cihaz var. Harddisk hariç süper cihaz. Harddiski 5400rpm olduğu için :) Ekran paneline bok atanlar var piksel yüzünden 1600x900 hd+ led ekranı var.Benimkinde sıkıntı yok full hd ile arasında pek fark olduğunu düşünmüyorum.Ayrıca ısınma konusunda çok iyi cihaz kolay kolay ısınmıyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    abds bunu yazdı

Bende aynı cihaz var. Harddisk hariç süper cihaz. Harddiski 5400rpm olduğu için :) Ekran paneline bok atanlar var piksel yüzünden 1600x900 hd+ led ekranı var.Benimkinde sıkıntı yok full hd ile arasında pek fark olduğunu düşünmüyorum.Ayrıca ısınma konusunda çok iyi cihaz kolay kolay ısınmıyor.

Oyun konusunda nedir hocam durumu ? Birdr hdd ve fan sesi fazla diye yorumlar okudum dogru mu ? 5400rpm ayıp zaten bu ozelliklere, insan utanir amk.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

hocam o kasa ile o makinayı takas etmeni tavsiye etmem.

acer dan evliya, sokm avluya.

ha illa alıcam dersen, senin kasanın ssd sini verme en azından. alacağın laptopa takarsın performansı artar en azından.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmRee
    EmRee's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı
    abds bunu yazdı

Oyun konusunda nedir hocam durumu ? Birdr hdd ve fan sesi fazla diye yorumlar okudum dogru mu ? 5400rpm ayıp zaten bu ozelliklere, insan utanir amk.

bendede i7 lisi var adam biraz utanıp 2. hdd yuvası yapmış 320 lik işletim sistemi için alır takarsın oldu bitti maşAllah :)

http://i.hizliresim.com/Eby6gB.gif
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

oyun amaçlı takas amacın varsa Attan inip eşeğe binersin söyleyeyim.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

Banada oyle geliyo hocam pisman olucak gibiyim takasa girersem, yani hem oyun hemde yanimda goturebilmem icin iyi olucakti. Derdim en azindan +bi miktar paraydi. Yoksa bilgisayarım saglam gider daha bu bana 2-3 sene bi ram up yeter zamanla.

Biraz daha dusuneyim bakalm.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı

Banada oyle geliyo hocam pisman olucak gibiyim takasa girersem, yani hem oyun hemde yanimda goturebilmem icin iyi olucakti. Derdim en azindan +bi miktar paraydi. Yoksa bilgisayarım saglam gider daha bu bana 2-3 sene bi ram up yeter zamanla.

Biraz daha dusuneyim bakalm.

acer alma bedava olsada gıt ver parasını duzgun bır sey al 2 3 lıraya cok guzel cıhazlar var 

bu var bende 

http://www.vatanbilgisayar.com/y510p-notebook-core-i7-4700mq-220ghz-8gb-1tbsshd-4gb-156-w8-notebook-bilgisaya.html

tavsıye ederım 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 1006 Toplam Mesaj: 9