Acer V3-772G Hakkında / Takas Konusu
-
Beyler iyi gunler, toplama bi bilgisayarım var satıcam yada dizustu ile takasa giricem, sahibinden linki altta. Birisi dun mesaj atmis elindeki acer v3 772g ile takas edelim mi diye. Kafa kafaya takas demis. Ben dizustu olayına hic girmedim daha once ve markası acer olunca hic bilemedim nası yapacagimi. Garantisi vs. Duruyomus bilgisayarin.
Ozellikleri beni baya cezbetti gtx760m ekran kartı, 12 gbram, i5 m seri islemci (?) Hep amd kullandim bu zamana kadarda intel nasildir bilmiyrm :/
Simdi bu dizustunden kullanan var mi performans acisindan nasil ? Benim amacim oyun agirlikli olacagi icin uzer mi beni ne diyosunuz, size bi danisayim dedim.
-
ben sahsen oyunu dizustu ile oynadigimda, masaustunun verdigi zevki vermiyor
-
Bende aynı cihaz var. Harddisk hariç süper cihaz. Harddiski 5400rpm olduğu için :) Ekran paneline bok atanlar var piksel yüzünden 1600x900 hd+ led ekranı var.Benimkinde sıkıntı yok full hd ile arasında pek fark olduğunu düşünmüyorum.Ayrıca ısınma konusunda çok iyi cihaz kolay kolay ısınmıyor.
-
abds bunu yazdı
Bende aynı cihaz var. Harddisk hariç süper cihaz. Harddiski 5400rpm olduğu için :) Ekran paneline bok atanlar var piksel yüzünden 1600x900 hd+ led ekranı var.Benimkinde sıkıntı yok full hd ile arasında pek fark olduğunu düşünmüyorum.Ayrıca ısınma konusunda çok iyi cihaz kolay kolay ısınmıyor.
Oyun konusunda nedir hocam durumu ? Birdr hdd ve fan sesi fazla diye yorumlar okudum dogru mu ? 5400rpm ayıp zaten bu ozelliklere, insan utanir amk.
-
hocam o kasa ile o makinayı takas etmeni tavsiye etmem.
acer dan evliya, sokm avluya.
ha illa alıcam dersen, senin kasanın ssd sini verme en azından. alacağın laptopa takarsın performansı artar en azından.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdıabds bunu yazdı
Oyun konusunda nedir hocam durumu ? Birdr hdd ve fan sesi fazla diye yorumlar okudum dogru mu ? 5400rpm ayıp zaten bu ozelliklere, insan utanir amk.
bendede i7 lisi var adam biraz utanıp 2. hdd yuvası yapmış 320 lik işletim sistemi için alır takarsın oldu bitti maşAllah :) -
oyun amaçlı takas amacın varsa Attan inip eşeğe binersin söyleyeyim.
-
DrKill bunu yazdı
Banada oyle geliyo hocam pisman olucak gibiyim takasa girersem, yani hem oyun hemde yanimda goturebilmem icin iyi olucakti. Derdim en azindan +bi miktar paraydi. Yoksa bilgisayarım saglam gider daha bu bana 2-3 sene bi ram up yeter zamanla.
Biraz daha dusuneyim bakalm.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdıDrKill bunu yazdı
Banada oyle geliyo hocam pisman olucak gibiyim takasa girersem, yani hem oyun hemde yanimda goturebilmem icin iyi olucakti. Derdim en azindan +bi miktar paraydi. Yoksa bilgisayarım saglam gider daha bu bana 2-3 sene bi ram up yeter zamanla.
Biraz daha dusuneyim bakalm.
acer alma bedava olsada gıt ver parasını duzgun bır sey al 2 3 lıraya cok guzel cıhazlar var
bu var bende
tavsıye ederım