Acı Hayat Bölümleri?
-
arkdaşlar sitelerde hep partlı linkler var
tek link olarak nerden temin edebilirm epeyde oldu yayından kalkalı ama bir sorayım dedim
-
youtube da var. örn: http://www.youtube.com/user/RakonFilmDizi/videos?sort=dd&view=0&page=14
-
sağoalsın dostum on numara oldu bu benim için
-
rica ederim çoğu dizi,film,belgesel vsvs tek full şekilde var youtubeda.
-
Ulan ne izlerdik be bu filmi her pazartesi ailecek bu dizi icin tv başına geçerdik :)
-
systemexp bunu yazdı:
-----------------------------Ulan ne izlerdik be bu filmi her pazartesi ailecek bu dizi icin tv başına geçerdik :)
-----------------------------ynalız bilmiyorum o zamanlar bende izlerdim ama şimdi çok kolpaymış diyorum:)
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------systemexp bunu yazdı:
-----------------------------Ulan ne izlerdik be bu filmi her pazartesi ailecek bu dizi icin tv başına geçerdik :)
-----------------------------ynalız bilmiyorum o zamanlar bende izlerdim ama şimdi çok kolpaymış diyorum:)
-----------------------------O zamanın devrinde çok kaliteli bi diziydi yalnız herkez bitmesine çok üzülmüştü :)
-
Bizde Arka sıradakileri izlerdik her pazar geçen bakdım oda kolpaların kolpasıymış nasıl izlemişim hayret
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------Bizde Arka sıradakileri izlerdik her pazar geçen bakdım oda kolpaların kolpasıymış nasıl izlemişim hayret
-----------------------------araya reklam girdiğinde kafan uyuşuyor o uyuşuklukla aralarda diziyi izleyebiliyorsun, tek link bakınca insanı bayıyor, iğrendiriyor, tiksindiriyor, ulan bu da seyredilir miymiş diyorsun, kahroluyorsun, içkiye veriyorsun kendini, lanet olsun diyorsun.
-
nasıl vereyimki hacı linkleri silmisler işte millet dizi istiyor yayınlıyoruz siliyorlar forumdan gelde link ver yoksa 250 adet yerli dizi milletin 300 tl ye sattıgı üyelikleri biz hostlara atıp veriyoruz sagolsun tbt modları siliyor