Açık ( Kimlik Vermeden ) Hat Alma Devri Bitti Mi ?
-
ya arkadaslar avea hat alacaktım ( yas 17 ) bizim burda ( balıkesir ) bi kac dukkana gittim acık hat vermiyoruz artk dediler bu acık hat devri tamamen kapandı mı yoksa bana mı oyle denk geldi ?
-
2 gün önce aldı arkadaş en azından kütahyada hala var.
Ama açık hat alıcağıan git bi arkadaşının üzerinden 18 ini doldurmuş biri üzerinden al daha iyi..
adam dolandırıcı çıkar bişi çıkar al başına belayı hacı..
-
pezo mezo çıkar sonra uğraş dur :D
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------2 gün önce aldı arkadaş en azından kütahyada hala var.
Ama açık hat alıcağıan git bi arkadaşının üzerinden 18 ini doldurmuş biri üzerinden al daha iyi..
-----------------------------Dogru diyosun hacı aslında babamın kimlgini alsam caktırmadan onun ustune yapsam diye dusundum ama ilerde bi problem
cıkarsa fecı sopa yerim diye dusundum :P
Bu arada bi vodafone hattım var babam da vodafone o yuzden oyle aldı onu hiç kullanmak istemiyorum cunku arkadaslarım avealı bide faturalı oldugu için her bi sk2min logunu tutup fatura ozeti altında postalıyo ibneler...
-
Blitz bunu yazdı:
-----------------------------
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------2 gün önce aldı arkadaş en azından kütahyada hala var.
-----------------------------Dogru diyosun hacı aslında babamın kimlgini alsam caktırmadan onun ustune yapsam diye dusundum ama ilerde bi problem
Bu arada bi vodafone hattım var babam da vodafone o yuzden oyle aldı onu hiç kullanmak istemiyorum cunku arkadaslarım avealı bide faturalı oldugu için her bi sk2min logunu tutup fatura ozeti altında postalıyo ibneler...
-----------------------------imza gerekiyor
-
tolgasen bunu yazdı:
Blitz bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------imza gerekiyor
-----------------------------imzadan nolucak hocam onu ayarlarız :D da işte adliyelik bi durum olursa zıcarım o yuzden :P
-
pederin kimliğiylede peder yanında olmadan açmazlar zaten (eğer telefoncu kanka değilse :) onun yerine 18 lik bi arkadaş bul gitsin üzerine aldır rahat ol..
-
1 sene daha beklemeyi dene...
-
hocam 17 yaşındasın elbet 18 yaşında arkadaşın vardır