Açık Akademi Nasıldır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar,Geçenlerde canım sıkılıyordu siteleri turluyordum.

Biryerde gözüme çarpan açık akademi sertifika konusu vardı.

Bende merak edip başvurdum..

Biraz detaylara inip araştırınca Sertifika verildiğine dair içerikler gördüm.

Burda merak ettiğim olay; Açık akademide verilen eğitim ve sertifika işe yarıyormu ?

Burada kursa katılıp sertifika alan arkadaşlarım varmıdır?

Birde sizlerin fikrini alayım dedim?

Açık akademide nedir diyenler için ; www.acikakademi.com sitesine girip inceleyebilirler.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

O sistemden ancak başlangıç aşamasına kadar birşeyler öğrenilebilir..

Orta seviyeye gelince erinmiş adamlar videolu ders çekmeye, interaktig eğitim koymuşlar o da çizgi film gibi anlatıyor..

Açık akademi nasıldır dersen; şahsi fikrim beş para etmez..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ben de bir ara bakmıştım açık akademiye

CEO'ya aynen katılıyorum beş para etmez.

onun yerine warezde bir ton eğitim seti dolaşıyor. indir zaten orta seviyeye ulaşıyorsun hakkıyla izlersen

o sertifika muhabbeti hep dönüyor ama ben alan birine rastlamadım henüz. çok da geçerli olacağını sanmıyorum.

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

benimde fikrim beş para etmez yönünde ama oturup baştan sona bir eğitimi izleyincede birşeyler öğrenmiyorsun değil hani. birşeyler mutlaka kapıyorsun.

onun yerine ben sana http://www.microsoftvirtualacademy.com/ u tavsiye ederim. eğitimler ingilizce ama çok rahat anlayabiliyorsun adamlar anlaşılır ingilizce kullanmışlar aynı zamanda videolarda altyazıda var. 

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

hocam zaten ordaki eğitim seviye başlangıcı olarak ideal olduğunun farkındayım..

visual studio dan anlamayan birisi olarak iyi puan alıyorum.

Benim için onemli olan sertifika :)

Eğitim almak istesem BilgeAdam gibi biryere gidip, kendimi geliştiririm :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Yazımız bulunsun.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Erkek

valla başladığımda güzeldi fakat orda bir soru-cevap bölümü vardı puanlama olayından dolayı millet birbirini geçmek için yapmadığı kalmamıştı, bir sürü sahte hesaplar açıp videoları önceden izleyip cevapları ona göre işaretlemek sonra kendi cevaplarını sahte hesaplardan artılamak gibi türlü türlü işe girişince , öğrenmekten çıkıp yarışa dönünce bıraktım açıkçası..

İnsan; insan olsaydı,insan olmazdı..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nessaj
    nessaj's avatar
    Erkek

MCPD sertifikaları bir işe yaramıyor o mu yarıyacak. Sertifikası için uğraşma.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Lightsaber'ın da yazdıgı gibi, Türk milleti olarak böyle seylere mental acıdan halen hazır degiliz.

her türlü olayda "nasıl hile yaparım ?", "nasıl digerlerini kısa yoldan gecerim ?" sorularını kendimize yöneltmeyi bıraktıgımız zaman olgunlasacagımızı umuyorum.

gecen sene ilk acıldıgı zamanlar fazla insan yoktu, soru-cevap olayı fena degildi. sonradan sayı epey artmıstır tabi.

sertifikasının da bir ise yarayacagını düsünmüyorum.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
Toplam Hit: 1092 Toplam Mesaj: 9