folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Açık Lise Bilişim Bölümü ?

Açık Lise Bilişim Bölümü ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarHead
    WarHead's avatar
    Erkek

Selam müridler; malumunuz benim tembel bir kardeşim var matemate felan kafası basmıyor bu sene okuduğu okuldan tastik namesini aldı bende bunu acıkliseye yazdırmak istedim   meslek lisesi bilişim bölümüne gitse  acıkliseden bitirse kpss den iyi bir puan aldığını var sayalım  iş olanakları nelerdir ekmek yedirirmi bu bölüm

Emekli
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

Hiç mesleki açık liseye yazdırma boşuna eziyet normal derslerden sınava giriyorsun düz açık lisedeki gibi + olarak okuldaki dersleride vermen gerek vermessen hiçbir çaçık yapamıyon  bence normal açık liseye yazdırın 

arada bir sınava giriyor yanlış yanıtlar doğruyuda götürmüyordu ben sallıyordum tutuyordu amq :D

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

hacı kardeşinin içinde bişey yoksa ekmek değil simit bile yiyemez.Kaldı ki lisede calısmamıs adam binlerce kişinin girdiği sınavdan yüksek puan alacakta vs vs.Baska bölümler düşün.Çok teknik olmayan.

Bizim sınıfda da vardı zorlama gelmiş tipler adam mezun oldu bitirdi hala flash ile photoshop arasındaki farkı ayırt edemiyordu.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

hacı kardeşinin içinde bişey yoksa ekmek değil simit bile yiyemez.Kaldı ki lisede calısmamıs adam binlerce kişinin girdiği sınavdan yüksek puan alacakta vs vs.Baska bölümler düşün.Çok teknik olmayan.

Bizim sınıfda da vardı zorlama gelmiş tipler adam mezun oldu bitirdi hala flash ile photoshop arasındaki farkı ayırt edemiyordu.

o gerizekalılar yüzünden meslek lisesinde hoca adam akıllı bişey anlatamıyodu bize, anaya babaya sövmek tarzım değildir ama o piçleri yetiştireni sikeyim, hiçbirinede zerre hakkımı helal etmiyorum

@warhead hocam yerinde olsam kardeşini 1 yıl falan cidden ağır bi işe verip çalıştırırdım.ver sanayide frencinin yanına yada makasçının bi sene çalışsın sonraki sene okumasında görelim

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gözlükçü
    vanhelsink
    vanhelsink's avatar
    Erkek
    WarHead bunu yazdı

Selam müridler; malumunuz benim tembel bir kardeşim var matemate felan kafası basmıyor bu sene okuduğu okuldan tastik namesini aldı bende bunu acıkliseye yazdırmak istedim   meslek lisesi bilişim bölümüne gitse  acıkliseden bitirse kpss den iyi bir puan aldığını var sayalım  iş olanakları nelerdir ekmek yedirirmi bu bölüm

hocam benimde kardeşim aynı problemleri yaşadı ailem onu liseye hiç kaydettirmedi kendide istemedi zaten .bende onu sağlam yontulabilecegi bir işe soktum bir 6 ay bi sürtüm bunu .sonra biraz düzeldi onu daha güzel bir işe soktum efendi efendi gitti geldi 1 sene oldu kendi dedi abi düz liseye gideyim askere kadar bitireyim gelince işime gücüme bakarım para kazanırız birlikte dedi plan yapmaya başladı vs para kazanma düşüncelerine girdi artık gelecegi düşünüyor flan şimdi okuyor ama düz lisede ! çünkü yüz yüze egitimi yok 3 ayda bi sınavına gidip geliyor bence sende düz liseye yolla meslek çok zor bitirir 2-3 sene okula gidip gelicek ne anladım ben o açıklıktan

Toplam Hit: 961 Toplam Mesaj: 5