folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Açık Lise Kayıtları Ve Sınıf Geçme Hakkında Soru

Açık Lise Kayıtları Ve Sınıf Geçme Hakkında Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

arkadaşlar kuzenim 12. sınıfı bitirdi ama 7 tane kaldığı ders var. Bu daha önce de sınıfta kalmıştı 1 sene, e okul kaydı felan silinmiş, okulla ilişkisini kesmişler midir? Ve bunlara hakları var mı?

Eğer kestilerse açık öğretimden bitircek, ama onunda kayıtları geçmiş gibi, bi fikrin olan var mı? Bu kız şimdi ne yapabilir? 

lütfen konuyu dalgaya almayın, kız çok üzgün. Bu sene boşu boşuna mı gitcek onu düşünüyor. 

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek
    Tengri bunu yazdı

arkadaşlar kuzenim 12. sınıfı bitirdi ama 7 tane kaldığı ders var. Bu daha önce de sınıfta kalmıştı 1 sene, e okul kaydı felan silinmiş, okulla ilişkisini kesmişler midir? Ve bunlara hakları var mı?

Eğer kestilerse açık öğretimden bitircek, ama onunda kayıtları geçmiş gibi, bi fikrin olan var mı? Bu kız şimdi ne yapabilir? 

lütfen konuyu dalgaya almayın, kız çok üzgün. Bu sene boşu boşuna mı gitcek onu düşünüyor. 

hocam 2.kere sınıfta kaldıysa okulla bağlantısı kesilir.

eokul kaydı  yoksa silinmiştir işin kısası

gitsin  meb'e anlatsın durumunu yardımcı olurlar bence

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gannicus
    Gannicus's avatar
    Erkek

7 derste 12 denmi yoksa alttanmı alttansa okul bitiyo ama diploma alamıyosun şubat-haziran-eylülde sınavlara giriyosun tüm dersleri verirsen alıyosun diplomayı

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek
    Gannicus bunu yazdı

7 derste 12 denmi yoksa alttanmı alttansa okul bitiyo ama diploma alamıyosun şubat-haziran-eylülde sınavlara giriyosun tüm dersleri verirsen alıyosun diplomayı

5 i 12 den 2 de alttan varmış hocam, şimdi ne yapması gerek?

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gannicus
    Gannicus's avatar
    Erkek

sınıfta kalmış hocam sınıfta kalma yönetmeliğini bilmiyorum ama okulla bağlantısı kesilmiş bence, bende daha geçen gün verdim 10. sınıftan kalma dersi  onu verene kadar okul numarasını veremiyorlar e-okula erişebiliyosun

Toplam Hit: 739 Toplam Mesaj: 5