folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Açık Lise Öğrencileri Normal Fakülteyi Tercih Edebiliyor Mu Ya Da Özel Üni?

Açık Lise Öğrencileri Normal Fakülteyi Tercih Edebiliyor Mu Ya Da Özel Üni?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar başlıktan da anladığınız gibi merak ettiğim konu şu, açık liseden mezun olmuş öğrenciler normal fakülte tercih edebiliyor mu ya da özel üniversite?? Lütfen kesin bilgisi olanlar yazsın..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    tabiiki neden edemesinlerki

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    Açık lise diploması ile normal lise diploması arasında hiç bir fark olmadıgı gibi  ikisi arasında herhangi bir kısıtlama yoktur.yeteri kadar açık
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek

ikinizinde bilgisi kesin mi yoksa varsayımlarla mı yazdınız?

hatırladığım kadarıyla geçen yıl ya da ondan önceki yıl sadece açık öğretim fakültelerine kayıt yaptırılabiliyordu bu yüzden konuyu açtım???

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

Yahu kesin kardeşim kesin aynı dertten muzaribiz biliyorum bu açık lise mezvusunu kimse hiçbir sey bilmez ne halk egitimdekiler nede baskaları kime sorsan kesin bir bilgisi yoktur az mı cektim ben simdi bu konularda fazla hassasım bu konu ile kimin derdi varsa bildiklerim kadarı ile yardım etmeye calısıyom.Sen kafanı yorma öss de puannın hangi uniye yetetiyorsa tıpkı diger liselerdeki mezunlar gibi istedigin uniye gidersin.

Toplam Hit: 744 Toplam Mesaj: 5