Açık Öğretim Fakültesi Hakkında Bilgi Sahibi Olanlar İçeri
-
Selam mürid kardeşlerim abilerim bacılarım. nişanlık kız meslek lisesi tekstil mezunu öss ilk tercihinde ege üniversitesi tarım müh.'liğini kazandı 1. öğretim olarak ailevi sebeplerden dolayı gitmedi. sonraki tercihinde AÖF sağlık kurumları işletmeciliğini kazandı ancak çalıştığı için derslerine çalışamadı ilk sınava girdi sonra bıraktı. şimdide beceremem latince vs. diye kaçıyor bölümden. sizce ne yapmalı dershaneye verebilecek bir paramız yok en azından şu an için önereceğiniz takviyeler eğitim çalışma metodları nelerdir. sağlık kurumları mezunu olması ilerleyen zamanda işine yarar mı memuriyette vs. yoksa tekrar ygsye girip aöfnin başka bir bölümünü seçmelimi tavsiyelerinizi önerilerinizi bekliyorum.
edit
not: bu arada şehir eskişehir aöf bürosunda dersler işleniyor. sanırım ücretsiz olarak.
-
Konuyla alakasız ama ;
AÖF kazanıp da ailesini üni kazandım diyerek kandıran ve Eskişehir de ev tutup yaşayan adam tanıyorum.
mfatihbodur tarafından 07/Kas/14 21:53 tarihinde düzenlenmiştir -
eskişehirde onların sayısı 1000den fazladır emin ol kardeşim. embesil beyinsiz hepsi anasına babasına yalan söyleyen adam okusa nolur bu ülkeye ne faydası olur ? lütfen soruma cevap verebilir misiniz ?
-
aöf binasında bazı örgün dersler işleniyor. Ama tabi sınıfa girene kimse demez sen aöf müsün diye.
-
mfatihbodur bunu yazdı
Konuyla alakasız ama ;
AÖF kazanıp da ailesini üni kazandım diyerek kandıran ve Eskişehir de ev tutup yaşayan adam tanıyorum.
en yakınımdan biride böyle. ben deyince öğrendiler.
ispiyonlamadım da oraya gitmesine gerek yok demiştim.
Halada dünya yalan söylüyor. sınavı üniveriste ücreti artık kendi bilir.
konu sahibine gelince nişanlın teksil sonra tarım sonra sağlık.. zıt bölümler ne istediğini bilmiyor.
önce bir kafasında bir plan yapsın öyle tercih yapsın. böyle ne tutarsa mantığı söyleyim hiç iyi olmuyor
açıköğretim okuyacaksa sadece önce bölümleri araştırın neler var.
ya direk 4 yıllık yazıp okuyacak kafası rahat.
yada 2 yıllık bölüm seçip memurluğa yada 2 yıllıktan bir üst bir bölüm okuyacak.
aslında çok söylenecek birşey yok. herşey kişide bitiyor.
tek önereceğim çevrtemde başarılı olan herkesin ortak noktası bir konuda sebat edip çalışmaları olmuştur.
çok şey yapmak isteyen hiçbirşey yapamıyor
-
futurist o çok şey yapmak istemiyor ailesinin zoruyla saçma sapan yönlendirilmiş bastırılmış bir ailenin kızı. bu konuyu böyle bilip yorumlarsan daha iyi bir sonç alacağımızı düşünüyorm
-
ben aöflüyüm eskişehirde yaşama kararı alıp aileme söyledim ailemde aöflü olduğumu biliyor bende es es te gidip ünide derslere giriyorum kimse bişe demiyor
-
Nvidia bunu yazdı
ben aöflüyüm eskişehirde yaşama kararı alıp aileme söyledim ailemde aöflü olduğumu biliyor bende es es te gidip ünide derslere giriyorum kimse bişe demiyor
bravo ilim öğrenmek isteyenin önüne engel koyulmaz.