folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Açık Öğretim Fakültesi Hakkında Bilgi Sahibi Olanlar İçeri

Açık Öğretim Fakültesi Hakkında Bilgi Sahibi Olanlar İçeri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Derin Meva
    rebelpower
    rebelpower's avatar
    Erkek

Selam mürid kardeşlerim abilerim bacılarım. nişanlık kız meslek lisesi tekstil mezunu öss ilk tercihinde ege üniversitesi tarım müh.'liğini kazandı 1. öğretim olarak ailevi sebeplerden dolayı gitmedi. sonraki tercihinde AÖF sağlık kurumları işletmeciliğini kazandı ancak çalıştığı için derslerine çalışamadı ilk sınava girdi sonra bıraktı. şimdide beceremem latince vs. diye kaçıyor bölümden. sizce ne yapmalı dershaneye verebilecek bir paramız yok en azından şu an için önereceğiniz takviyeler eğitim çalışma metodları nelerdir. sağlık kurumları mezunu olması ilerleyen zamanda işine yarar mı memuriyette vs. yoksa tekrar ygsye girip aöfnin başka bir bölümünü seçmelimi tavsiyelerinizi önerilerinizi bekliyorum.

edit

not: bu arada şehir eskişehir aöf bürosunda dersler işleniyor. sanırım ücretsiz olarak.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Konuyla alakasız ama ;

AÖF kazanıp da ailesini üni kazandım diyerek kandıran ve Eskişehir de ev tutup yaşayan adam tanıyorum.

mfatihbodur tarafından 07/Kas/14 21:53 tarihinde düzenlenmiştir

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Derin Meva
    rebelpower
    rebelpower's avatar
    Erkek

eskişehirde onların sayısı 1000den fazladır emin ol kardeşim. embesil beyinsiz hepsi anasına babasına yalan söyleyen adam okusa nolur bu ülkeye ne faydası olur ? lütfen soruma cevap verebilir misiniz ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

aöf binasında bazı örgün dersler işleniyor. Ama tabi sınıfa girene kimse demez sen aöf müsün diye. 

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    mfatihbodur bunu yazdı

Konuyla alakasız ama ;

AÖF kazanıp da ailesini üni kazandım diyerek kandıran ve Eskişehir de ev tutup yaşayan adam tanıyorum.

en yakınımdan biride böyle. ben deyince öğrendiler.

ispiyonlamadım da oraya gitmesine gerek yok demiştim.

Halada dünya yalan söylüyor. sınavı üniveriste ücreti artık kendi bilir.

konu sahibine gelince  nişanlın teksil sonra tarım sonra sağlık.. zıt bölümler ne istediğini bilmiyor.

önce bir kafasında bir plan yapsın öyle tercih yapsın. böyle ne tutarsa mantığı söyleyim hiç iyi olmuyor

açıköğretim okuyacaksa sadece önce bölümleri araştırın neler var.

ya direk 4 yıllık yazıp okuyacak kafası rahat.

yada 2 yıllık bölüm seçip memurluğa yada 2 yıllıktan bir üst bir bölüm okuyacak.

aslında çok söylenecek birşey yok. herşey kişide bitiyor.

tek önereceğim çevrtemde başarılı olan herkesin ortak noktası bir konuda sebat edip çalışmaları olmuştur.

çok şey yapmak isteyen hiçbirşey yapamıyor

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Derin Meva
    rebelpower
    rebelpower's avatar
    Erkek

futurist o çok şey yapmak istemiyor ailesinin zoruyla saçma sapan yönlendirilmiş bastırılmış bir ailenin kızı. bu konuyu böyle bilip yorumlarsan daha iyi bir sonç alacağımızı düşünüyorm

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ben aöflüyüm eskişehirde yaşama kararı alıp aileme söyledim ailemde aöflü olduğumu biliyor bende es es te gidip ünide derslere giriyorum kimse bişe demiyor

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek
    Nvidia bunu yazdı

ben aöflüyüm eskişehirde yaşama kararı alıp aileme söyledim ailemde aöflü olduğumu biliyor bende es es te gidip ünide derslere giriyorum kimse bişe demiyor

bravo ilim öğrenmek isteyenin önüne engel koyulmaz.

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
Toplam Hit: 721 Toplam Mesaj: 8