Açık Öğretim Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Ben suan ukraynada okuyorum 2 sene önce yani bu lysden bir önceki sezon mezun oldum bilişim bölümünden.Meslek liselerinin 2 senelik üni okuma olayı acaba acık öğretim olarak da olabiliyor mu ? Yani ben sadece sınavlara girsem.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kara_Mc
    Kara_Mc's avatar
    Erkek
    Acikogretime girisin sarti baraji gecmek. Bu da suan ki sisteme gore ygs nin sonucunda lys ye girebilir yazmasi.. Hee sen bunu mu sordun onu tam kavramis degilim..=)

Kahpe Dostun Olacağına Delikanlı Düşmanın Olsun....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

hocam 2 senelik bir bölüm bitirdikten sonra 2 sene de açıktan okuyarak lisans diploması alabiliyorsun. Yakın bir tarihe kadar 2+3 şeklinde okuman gerekiyordu açık öğretime başlayınca 1 sene hazırlık okuyordun ancak bu kalktı. Yeni sistemde 2 sene daha açıktan okuyarak elindeki önlisans diplomasıyla beraber bir de lisans diplomasına sahip olabiliyorsun. Herhangi bir aöf bürosuna gidip kayıt yaptırabilirsin açık öğretime :)

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

yok beyler benimki meslek lisesiydi ben 2 sene yüksek okulu acıkdan okumak istiyorum.Böle bişey var mı onu soruyorum.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Coiner bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam 2 senelik bir bölüm bitirdikten sonra 2 sene de açıktan okuyarak lisans diploması alabiliyorsun. Yakın bir tarihe kadar 2+3 şeklinde okuman gerekiyordu açık öğretime başlayınca 1 sene hazırlık okuyordun ancak bu kalktı. Yeni sistemde 2 sene daha açıktan okuyarak elindeki önlisans diplomasıyla beraber bir de lisans diplomasına sahip olabiliyorsun. Herhangi bir aöf bürosuna gidip kayıt yaptırabilirsin açık öğretime :)

bu söylediğin doğrumu 2+2 ?

hala 2+ 3 devam etmiyor mu?

tark Ukraynadan Türkiyeye gelip açıköğretim okuma bokmu var burda?

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:

Coiner bunu yazdı:

Yök tarafından alınan yeni kararlar resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Bu kararlara göre daha önce Madde:10 da yer alan ” Farklı alanlardan mezun olanlara Lisans Öğrenimine Hazırlık Programı uygulanır. ” Cümlesi kaldırılmıştır.

Bu şu anlama gelmektedir;

Yök Anadolu Üniversitesinin DGS ile açıköğretime sınavsız olarak kayıt olan MYO ve Ön Lisans mezunlarından devam bölümü sayılmayanların Lisans Öğrenimine Hazırlık Programı veya İntibak veya Hazırlık Sınıfı olarak adlandırdığımız uygulamayı kaldırmıştır. Anadolu Üniversitesi merkez büroda görüştüğüm yetkili kişi İntibak sınıfı ile ilgili ne yapılacağının henüz belli olmadığını ve kayıt tarihlerine kadar belirleneceğini ifade etmek suretiyle Kasım(2011) ayında neyin ne olacağının belli olacağını ifade etmiş oldu. 

Ancak son durum nedir tam olarak araştırmadım her yerde kalktı yazıyordu ona istinaden yazdım bende :| 

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alapolina
    alapolina's avatar
    Erkek

açık ögretim çok zor kısayoldan  normal okuyalım.d

yazacam dedim dedim bana inanmdaınız bak ne oldu şimdi.d
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

intibak yılı kalktı ama intibakta okuttukları dersleri 3.sınıfa eklediler yani 1 taşla 2 kuş hesabı,

ben 2 sene önce kayıt olmuştum 1 sene hazırlık okudum ama geçen sene yani hazırlık sınıfı kalktıktan sonra aöfye geçiş yapanlarla aynı sınıftayım benim açımdan ne kadar sikindirik bir durum tahmin edebilirsiniz.

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

açık öğretime kayıtlar nasıl oluyor . yine ygs döneminde tercih falan mı ? yoksa büroları varmış galiba oralardan mı?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:

Coiner bunu yazdı:

zaten gelmicem sadece sınavlara gelirim öle bir imkan varsa.

Toplam Hit: 959 Toplam Mesaj: 10