Açık Öğretim Hakkında (Soru)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihcan38
    salihcan38's avatar
    Erkek

arkadaşlar ben bu sene  üniversite kazandım (2 yıllık) fakat seneye bidaha hazırlanıcam bu dönemde açık öğretimde başvurmak istiyorum  bunu naıl yapıcam kayıt yaptıran arkadaşlardan bilgi alabilirmiyim . kayıt yaptıtırırken hangi belgeler gerekli ? bide açık öğretimi daha önce ben ösym de tercih etmedim işte dediğim gibi zaten 2 yıllık biyer çıktı . ben şimdi bu durumda açık öğretime kayıt yaptırabilir miyim? cevapları daha önce başına gelen dediğim sorulara tecrübeli biri cevaplarsa iyi olur şimdiden teşekürler. bideben busene liseden mezun oldum şimdi üniye kayıt yaptırmaz isem seneye gine sınava girdiğimde okuldan gelen puan  yarıya düşermi . ? hem birinci öğretimde hemde ikinci öğretimde eğitim görülebilinir mi?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek

1.tercih edip kazandın.. kayıt yaptırmazsan seneye puanın düşer

2. ek tercihlerde açıköğretim yazıp girebilirsin

3. hem 1. öğretim hem 2. öğretim aynı anda olmaz.. hem açıköğretim hemde örgün öğretim olabilir ama.

edit: benim bildiğim kadarıyla yanlışım varsa düzeltin

mephisto tarafından 29/Ağu/12 17:37 tarihinde düzenlenmiştir

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihcan38
    salihcan38's avatar
    Erkek

peki ben hem kazandığım 2 yıllığa gidip hemde açık öğretime kayıt yaptırabilir miyim bu yıl için söylüyorum .ikisinede bu yıl kayıt yaptırıcam.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek
    salihcan38 bunu yazdı

peki ben hem kazandığım 2 yıllığa gidip hemde açık öğretime kayıt yaptırabilir miyim bu yıl için söylüyorum .ikisinede bu yıl kayıt yaptırıcam.

evet yaptırırsın..bu sene için 2 sinede.

2 yıllıga giderken 2. üniversite olarak açıköğretime yazılabiliyorsun. kayıtları ekim-kasım gibi falan herhalde bakmak lazım.

https://www.anadolu.edu.tr/ogrenci_isleri/sinavsiz_ikinci_universite.aspx

mephisto tarafından 29/Ağu/12 17:44 tarihinde düzenlenmiştir

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihcan38
    salihcan38's avatar
    Erkek

peki kayıdı nereye nasıl yaptırıcaz? gerekli istedikleri belgeler neler? bide bana saçma geldi şimdi açık öğretime isteyen hiç sınavsız giriş yapa biliyomu ? 

Toplam Hit: 948 Toplam Mesaj: 5