folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Açık Öğretim İle İlgili Merak Ettiklerim

Açık Öğretim İle İlgili Merak Ettiklerim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    izleyici
    izleyici's avatar
    Erkek

Herkeze iyi günler arkadaşlar.

Ben bu sene bir yuksekokula yerleştim ve birde açıköğretim okumaya karar verdim her ikisinide okumak istiyorum. Fakat bazı araştırmalar yaptım ama netice alamadım.

Sormak istediklerim :

Tercihlerde  yerleştiğim için açıköğretim bölümlerinden birini okuma şansım yokmu ?

Aöfde kayıt işleri nasıl olucak. Yani büroya gidip bölümümü seçecem yoksa tercihlerde mi seçmem gerekiyordu.

Açık öğretim Fakültesi Konaklama İşletmeciliği istiyorum.

#hayat bir sifreleme algoritmasından ibaret.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

örgün eğitime yerleştiysen , 2.üniversite hakkını kullanıp aöf de okuyabilirsin kayıtları takip etmen yeterli.

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

yüksekokula kayıt yaptırdıktan sonra öğrenci belgesi alıp (sanırım 31 ekimde) II.üniversite kayıtları başlıyordu,internetten önkayıt  , vakıfbanka harcı yatırıp aöf bürosuna gidip kaydoluyorsun..

küçük bi bilgi : II.üniversite kapsamında kaydolursan harç parasını biraz daha fazla yatırman gerekiyor onun için  bu yıl sınava girmişsin şunu araştır : Ösym 2. ek yerleştirmelerde aöf tercih yapılıp ekstradan yerleşiliyorsa oradan tercih yap.2 yılda yaklaşık 200 lira kadar kâr edersin harçlardan boşa gitmesin..

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    izleyici
    izleyici's avatar
    Erkek

cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar. evet şu ekyerleştirme ile açıöğretim seçilebiliyormu onu araştırmak lazım. zaten şu var mesela ilk tercihinde açıkoğretime yerleşen kişiler ekyerleştirmede de tercih yapıp örgün eğitimde okuyabiliyorlar.

#hayat bir sifreleme algoritmasından ibaret.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

bende bişi soracam ben geçen sene girdim sınava bu sene açık öğretim tercihi yapabilir miyim

ve suan okul öncesi okuyorum işte hocalar başka üni bitirirse kademe artıyor filan olayı vardı onun için okumayı düşünüyorum bu olayla ilgili de bilgisi olan var mı ?

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
Toplam Hit: 734 Toplam Mesaj: 5