folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Açık Öğretim Lisesi Öğrencilerine Tecil Hakkı Verilmiştir

Açık Öğretim Lisesi Öğrencilerine Tecil Hakkı Verilmiştir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

Bence güzel olmuş benim gibi açıktan devam edenler için

http://www.aol.meb.gov.tr/haber_goster.asp?ID=491

Yol Güzeldir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

hem up: olsun hemde bir akıl alayım sizden malum kasımda askere gitmem gerekiyor ama arkadaşlarım olsun yakın çevrem olsun olm işte okulnu

bitirde git ksıa dönem yaparsın şöyle edersin felan birsürü şey benimde görüşüm ben kasımda askerelik zamanım gelmişken gidip geleyim geldikten

sonra devam ederim diyorum lise bitti sayılır 2  yada 3 sınav sonra veririm diye düşünüyorum. benim asıl sormak istediğim daha çok askerlik yapmış

abilerimedir ben gidip geldikten sonra dediim gibi devam edebilirmiyim yada pskolojim tamamenmi değişecek bunu merak ediyorum inanın 2 ay kaldı

1 kaç hafta içinde karar vermem lazım

Yol Güzeldir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Vay anasını :D Ben okulu bırakmaya kara verdiğimde sırf bu askerlik korkusu nedeni ile bırakmadım başka şehire taşınıp okumaya devam ettim. Askerlikten korkutuğumdan değil ama daha herşey rayına oturmadan askere gitmek olmazdı :)

Düzenleme: Son cümle ile 2. postuna cevap vermiş oluyorum sanırım hocam. Ancak daha tecrübeli kişilerin fikrinide al. Bana göre askere gitmeden okulu bitir. 

kadirozdemir tarafından 08/Ağu/12 02:14 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek
    kadirozdemir bunu yazdı

Vay anasını :D Ben okulu bırakmaya kara verdiğimde sırf bu askerlik korkusu nedeni ile bırakmadım başka şehire taşınıp okumaya devam ettim. Askerlikten korkutuğumdan değil ama daha herşey rayına oturmadan askere gitmek olmazdı :)

Düzenleme: Son cümle ile 2. postuna cevap vermiş oluyorum sanırım hocam. Ancak daha tecrübeli kişilerin fikrinide al. Bana göre askere gitmeden okulu bitir. 

bende öyle düşünüyorum ama hep bir engel olacak hem kızı buldum hem işi ama askerlik her yerde çıkacak. En çabuk bitti diyelim 4 yıllık açıktan 30 yaşına kadar anca biter o yaştan sonra işini gücünü oturtmuşşun pat askere git ?:S!^%&Y/

Yol Güzeldir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

karisik is. bi yerde iyi cogu yerde kotu. askerin isini cok zorlastiracaklar anlasilan.

copy
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

bu konu silinebilir

Yol Güzeldir.
Toplam Hit: 858 Toplam Mesaj: 6