Açık Öğretim Lisesi Öğrencilerine Tecil Hakkı Verilmiştir
-
Bence güzel olmuş benim gibi açıktan devam edenler için
http://www.aol.meb.gov.tr/haber_goster.asp?ID=491
-
hem up: olsun hemde bir akıl alayım sizden malum kasımda askere gitmem gerekiyor ama arkadaşlarım olsun yakın çevrem olsun olm işte okulnu
bitirde git ksıa dönem yaparsın şöyle edersin felan birsürü şey benimde görüşüm ben kasımda askerelik zamanım gelmişken gidip geleyim geldikten
sonra devam ederim diyorum lise bitti sayılır 2 yada 3 sınav sonra veririm diye düşünüyorum. benim asıl sormak istediğim daha çok askerlik yapmış
abilerimedir ben gidip geldikten sonra dediim gibi devam edebilirmiyim yada pskolojim tamamenmi değişecek bunu merak ediyorum inanın 2 ay kaldı
1 kaç hafta içinde karar vermem lazım
-
Vay anasını :D Ben okulu bırakmaya kara verdiğimde sırf bu askerlik korkusu nedeni ile bırakmadım başka şehire taşınıp okumaya devam ettim. Askerlikten korkutuğumdan değil ama daha herşey rayına oturmadan askere gitmek olmazdı :)
Düzenleme: Son cümle ile 2. postuna cevap vermiş oluyorum sanırım hocam. Ancak daha tecrübeli kişilerin fikrinide al. Bana göre askere gitmeden okulu bitir.
kadirozdemir tarafından 08/Ağu/12 02:14 tarihinde düzenlenmiştir -
kadirozdemir bunu yazdı
Vay anasını :D Ben okulu bırakmaya kara verdiğimde sırf bu askerlik korkusu nedeni ile bırakmadım başka şehire taşınıp okumaya devam ettim. Askerlikten korkutuğumdan değil ama daha herşey rayına oturmadan askere gitmek olmazdı :)
Düzenleme: Son cümle ile 2. postuna cevap vermiş oluyorum sanırım hocam. Ancak daha tecrübeli kişilerin fikrinide al. Bana göre askere gitmeden okulu bitir.
bende öyle düşünüyorum ama hep bir engel olacak hem kızı buldum hem işi ama askerlik her yerde çıkacak. En çabuk bitti diyelim 4 yıllık açıktan 30 yaşına kadar anca biter o yaştan sonra işini gücünü oturtmuşşun pat askere git ?:S!^%&Y/
-
karisik is. bi yerde iyi cogu yerde kotu. askerin isini cok zorlastiracaklar anlasilan.
-
bu konu silinebilir