Açık Öğretim Meslek Lisesinde Okuyan Varmı Müridlerim?
-
Selam Merhaba Açık öğretim meslek lisesi 4 yıllık son sınıf öğrencisiyim toplam olarak 126 kredim var son sınıf olduğu için staj yapıyoruz 8 ay oradanda biraz kredi gelicek ama şöle bi soru var aklımda bizim toplam olarak 240 kredi ile mezun olabiliyoruz . Ama bazı yerlerde 192 kredi ve üssü ile mezun olabiliniyormuş diye yazılar yazmaktadır ne derece doğru olduğunu bilemiyorum sizin bu konuda bi bilginiz varmı müridlerim
Teşekkür Ederim
-
selam
bende mesleki acik ogretimde okuyorum. 3 siniftan terk ettim 2 sene once.
benim bolumum bilgisayar idi. krediler soyle degisiyordu o zaman
meslek lisesinin turune goremi okudugun bolume goremi ne degisiyordu ama butun mesleki acik liselerinin kredileri ayni degil aol.gov.tr de detayli bilgisi olmasi lasim ve kayit yenilerken falan sana brosur veriyolar orda da yaziyo bak bolumun neyse kredisi odur belli bir krediyi yuz yuze egitim ile aliyorsun kalan krediyi ise aciktan aldigin dersler ile tamamliyorsun. yardimci olmusumdur insallah.
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------selam
bende mesleki acik ogretimde okuyorum. 3 siniftan terk ettim 2 sene once.
benim bolumum bilgisayar idi. krediler soyle degisiyordu o zaman
meslek lisesinin turune goremi okudugun bolume goremi ne degisiyordu ama butun mesleki acik liselerinin kredileri ayni degil aol.gov.tr de detayli bilgisi olmasi lasim ve kayit yenilerken falan sana brosur veriyolar orda da yaziyo bak bolumun neyse kredisi odur belli bir krediyi yuz yuze egitim ile aliyorsun kalan krediyi ise aciktan aldigin dersler ile tamamliyorsun. yardimci olmusumdur insallah.
-----------------------------
Benim bölümümde bilgisayar müridim normal meslek lisesinden 140 açık öğretimden ise 100 kredi deniliyor . bende forumlarda felan 192 kredi ile mezun olunabilir yazsını görünce şaşırdım müridlerime sorayım dedim