Açık Öğretim Sınavı Hakkında
-
arkdaşlar cumartesi günü girdiğim sınavda optik kağıdın bir bölümünde isim soyisim imza varmış ben pazar günü farkettim yani cumartesi günü atamadım. sınav çıkışı adama sordum adam sınavın geçersiz sayılır ama dün girdiğin fakultedeki sorumlularla görüş dedi oraya gittiğimdede adamlar önemli değil o kadar dedi sizce ne olur?
-
Yanlış hatırlamıyorsam, sınavda bir madde vardı okudukları, eğer bilgileri yazarken bi eksiklik olursa, onların akıbetleri aof kurultayında belli olacak diyordu.
Umarım olumlu sonuç çıkar, istersen eskişehiri bi ara, yardımcı olur bilgi verirler.
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Yanlış hatırlamıyorsam, sınavda bir madde vardı okudukları, eğer bilgileri yazarken bi eksiklik olursa, onların akıbetleri aof kurultayında belli olacak diyordu.
Umarım olumlu sonuç çıkar, istersen eskişehiri bi ara, yardımcı olur bilgi verirler.
-----------------------------
öyle yapıcam çünkü sınavlar iyiydi durduk yere tekrar girmeyelim -
patates bunu yazdı:
arkdaşlar cumartesi günü girdiğim sınavda optik kağıdın bir bölümünde isim soyisim imza varmış ben pazar günü farkettim yani cumartesi günü atamadım. sınav çıkışı adama sordum adam sınavın geçersiz sayılır ama dün girdiğin fakultedeki sorumlularla görüş dedi oraya gittiğimdede adamlar önemli değil o kadar dedi sizce ne olur?
-----------------------------imza atmadıysan sınavın geçersiz sayılır.
genel kurulda görüşülür ise kitaphçık üzedindeki ad soy ad tc no sıra ve salon nolar için geçerlidir.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------patates bunu yazdı:
genel kurulda görüşülür ise kitaphçık üzedindeki ad soy ad tc no sıra ve salon nolar için geçerlidir.
-----------------------------Olabilir.
Sende de suç var hacım, dikkat edecekdin, yalnız senin dışında sınav görevlilerinde kontrol etmesi gerekiyor, 2 saat boş boş durup para alıyorlar...
+İnsan evladı olsa onlar, imza atmana izin verirlerdi. Dün benim salondaki sınav görevlileri kendi aralarında konuşuyorlar, kimlik kartı yanında olmasa bile yardım edeliim, yazık o kadar çalışıyorlar diyorlardı. Sağ duyulu olmalılar...
-
EmiRReiS bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------patates bunu yazdı:
-----------------------------Olabilir.
Sende de suç var hacım, dikkat edecekdin, yalnız senin dışında sınav görevlilerinde kontrol etmesi gerekiyor, 2 saat boş boş durup para alıyorlar...
+İnsan evladı olsa onlar, imza atmana izin verirlerdi. Dün benim salondaki sınav görevlileri kendi aralarında konuşuyorlar, kimlik kartı yanında olmasa bile yardım edeliim, yazık o kadar çalışıyorlar diyorlardı. Sağ duyulu olmalılar...
ya ben zaten 1 saat 15 dk da verip çıktım bilgiler tazeydi döktüm ortaya hemencecik çıkmadanda görevli formu inceledi rahat 1 dk öyle bıraktı onun ben gözünü ..... dicemde bendekide göz bende görmedim:)az önce aradım aöf durumu anlattım başka yere bağladılar. orasıda sınavınız işleme alınır sorun olmaz dedi . bende taşşaklarını yiyim o zaman dedim
-
hacı görevliler teslim alırken uyarması gerekirdi
inşallah benim dediğim gbii çıkmaz ama kitapçığın arkasında öyle yazıyordu eğer kitapçığın arkasını bulabilirsen internetden bak
önü var e öğrenmedede arkası yok :p