folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Açık Ögretim Ve Ygs Puanı

Açık Ögretim Ve Ygs Puanı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sinerji61
    Sinerji61's avatar
    Erkek

PUANLARI VE BAŞARI SIRALARI    YGS-1       YGS-2        YGS-3        YGS-4      YGS-5       YGS-6

PUANI    122,411    123,144     125,994    126,971    123,639    122,630

mürid kardeşlerim puanlarım bunlar çok düşükler  biliyorum :( bir kaç sorum olucak acık ögretim ile ilgili barajın 140-180 oldugunuda biliyorum

okuldan bana puan gelirmi gelirse kaç puan gelir gelen puanda eklenirse ben acık ögretim yapailirmiyim

meslek lisesi mezunuyum 2 yıllık tercih edebiliyorum edersem nereleri yazarsam yerleşirim

birde bu sene acık ögretim kontejan sınırı olmayan bölümler olucakmış onlara girebilirmiyim baraj sorunu olmadan bu puanlarla ne yapabilirim sizce önerileriniz neler vereceginiz cevaplar için şimdiden tşk ediyorum

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

ham puanın en azından 140 ı geçmiş sayılması lazım :( ama zaten meslek liseliler kazanamasada giremiyormu 2 yıllık yüksekokula ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SwaT_Hack
    SwaT_Hack's avatar
    Erkek

Bölümün Nedir kardeşim 2 yıllık tercihlerini ilk 3 sıraya merkez bölümleri yaz diger tercihlerede ilçe myolarını yaz ki açıkta kalma

IT FS..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sinerji61
    Sinerji61's avatar
    Erkek

XpertVision bunu yazdı:
    -----------------------------

ham puanın en azından 140 ı geçmiş sayılması lazım :( ama zaten meslek liseliler kazanamasada giremiyormu 2 yıllık yüksekokula ?

hocam 2 yıllıga geçiş hakkım var ama ben acık ögretim yapmak istiyorum  olmadı zaten 2 yıllık yapıcam nereleri yazarsam yerleşirim

SwaT_Hack bunu yazdı:

Bölümün Nedir kardeşim 2 yıllık tercihlerini ilk 3 sıraya merkez bölümleri yaz diger tercihlerede ilçe myolarını yaz ki açıkta kalma

bölümüm elektronik hocam peki hangi şehirleri yazsam garanti olma ihtimali var

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SwaT_Hack
    SwaT_Hack's avatar
    Erkek

kardeşim nereleri istiyosun nerde oturuosun ilçeleri yaz garanti tutar mugla ilçeleri antalya ilçeleri herhangi bi merkezin ilçelerini tercih yap garanti tutar bu puana bakmıyolar alırlarken meslek lisesi puanına bakıyor ben bu sene mezun oldum myo dan

IT FS..
Toplam Hit: 1329 Toplam Mesaj: 5