Açık Öğretimin Normal Liselerden Farkı Nedir?
-
selam hocalar ben normal lisede okuyorum ama açık öğretime geçmek istiyorum tek sınavlarda puanı tutturursan sınıfı geçiosun normal liselerden ızdırap geldi özellikle imam hatiip lisesi 2 sene üst üste kalacama direk geçiş yapabiliomuyum açık öğretime yardımcı olursanız sevinirim saolun
-
sana bişey diyim para verdigin için süründürüyorlar seni her sınavda 40 puan alabiliyosun senede 2sınav oluyorsun ve 170 gibi bişeyde + alan kredisinde bitiyo onu tam bilmiyorum araştırırsında acaip saçma ve zor bence düz lise en iyisi oku bitsin git yeter :)
-
hocam benimki düz de deil imam hatip de ayrı dersler olduğu için baya zorlanıyoruz senede 2 sınava girip verip liseyi bitirmek istiorum açık öğretimde kolay diorlar
-
Düz lisede kalıyorsan,açıköğretimde hiç geçemezsin.
-
açık öğretim daha kolay diorlar
-
ozaman okuduğun liseden tasdiknameni alman lazım, yani okuldan atılman lazım. benim bildiğim.
-
lejyoner_ bunu yazdı:
-----------------------------
açık öğretim daha kolay diorlar
-----------------------------Ya hacı onu diyen hangi salak ya.Acık öğretimde veriyorlar eline kitabı sürünüyon.2 kat daha zor geçme ihtimalin.Bizim açıkdan okuyan tanıdıklar da var görüyoruz yani.Sen o açık kolay diyen adama güzel bi bsg de
Toplam Hit: 821 Toplam Mesaj: 7