folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Açık Öğretşime Dikey Geçiş...(İstek)

Açık Öğretşime Dikey Geçiş...(İstek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLcoL
    aLcoL's avatar
    Erkek

Müridler ön lisans mezunuyum Açık ögretim İşletme bölümüne dikey geçişle basvuruyorum..Fakat öncelikle hazırlık olacakmıs.Genel İşletme
    Genel Muhasebe,İktisada Giriş,Hukuka Giriş dersleri varmıs  elinde bu derslerle ilgili gecmiş sorular ve anlatımlar olan varsa paylasırsanız sevinirim şimdiden sagolasınız...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

Hacı bende 2. üniversite için aöf işlerini araştırdım baya.

Herkes Murat Yayınları'nı öneriyor. O dersler sanırım işletme 1. sınıf dersleri olduğu için rahat bulursun kitap falan.

Bence sende git al 2 tane kitap, hem kısa konu anlatımı hemde çıkmış sorular oluyormuş, rahat edersin.

He is finding himself.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

husnuweb bunu yazdı:
    -----------------------------

Herkes Murat Yayınları'nı öneriyor. O dersler sanırım işletme 1. sınıf dersleri olduğu için rahat bulursun kitap falan.

Bence sende git al 2 tane kitap, hem kısa konu anlatımı hemde çıkmış sorular oluyormuş, rahat edersin.

sen ne yaptın bi ara muhabbeti geçmişti...hangi bölüme kayıt yaptırdın?

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

he yaf o dert bendede var daha kayıt olamadik. iyimi ?

------------------

mali de varmis eski sorular ve konular yakında paylasilir bu konuda 

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLcoL
    aLcoL's avatar
    Erkek

20 kasım a kadar yolu var hocam oluruz kayıt :) Bu arada bi mürid demiş ya murat yayınları öneriyo herkes heralde ondan da yardım alacaz...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

hocam nette cok fazla yayın var bize hitap edeni bulmamız gerekiyor
    ki sanirim sanal ortamda paylasilmis onlarca kitapcik ve testler bulunabilir..
    bi bakalim 20si mi son kayit 26 sıydı sanırım

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilie_jean
    bilie_jean's avatar
    Erkek

aöf sitesinde geçmiş sorular var hacı.büt müt ne ararsan bak oraya.

twitter.com/KezzapliMakarna
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

indirme linki verirmisin hacı?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

bigwave bunu yazdı:

husnuweb bunu yazdı:

sen ne yaptın bi ara muhabbeti geçmişti...hangi bölüme kayıt yaptırdın?

Daha yaptırmadım ama Lojistik önlisansa kayıt olup bitirdikten sonra 2. üniversiteden gelenler dgs vermeden direk lisans tamamlayabiliyormuş.

Bende öyle yapma kararı aldım. İki tane diploma olsun elimde istedim.

Ayrıca ders isteyenler buraya baksın: http://eogrenme.anadolu.edu.tr/

Burda dersler sorular falan var; ancak kayıt olduktan sonra kullanılıyor sanırım.

He is finding himself.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

Rmk bunu yazdı:

he yaf o dert bendede var daha kayıt olamadik. iyimi ?

------------------

mali de varmis eski sorular ve konular yakında paylasilir bu konuda 

kanka var bende eski sorular.. lazım olan yazsın verebilirim... çıktısını da aldım... muhasebeye giriş,hukuka giriş,iktisada girş ve genel işletme... isteyen olursa kargo ile gönderebilirim... üzerinde izik bile yok... sadece murat kitabini biraz karaladım... o da karalamak sayılmaz...

Mesajımı düzltiyorum::::: eogrenme.anadolu.edu.tr buradan tc numaran ile gir... konular video ile ve mp3ün varsa ona da atabilirsin indiripte... Ayrıca tüm çıkmış soruları buradan bulabilirsin... hepsini teker teker... başka biryerden aramana gerek yok...

Toplam Hit: 1392 Toplam Mesaj: 10