Açıkcası Herşey Güzeldi.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

Açıkcası herşey güzeldi.çok güzel ve hızlı geçiyordu zaman.

Arada sırada senin mızmızlanman hoşuma gidiyordu.Cilveleşmemiz ve güzel sözlerimiz de çok güzeldi.Bir gün herşey yolundayken bana attıgın bir mesaj ve bendeki şaşkınlık..Şaşkındım çünkü gitmek istiyordun.Sebebini bilmıyordum ama gitmek istiyordun..İlk okudugumda bir şaka zannetdim,meğer ki gerçekmiş..Beni bırakıp gidiyordun.Peki düşünmuyormuydun bu bedeni sensiz kalan bu bedenin nasıl bir daha normal biri gibi kalıcağını,peki hiç mi düşünmedin beni, senden sonra ne yapıcağımı.

Ne kadar düşünsede o kişi gittii sonunda.İnsan dünyayı nasıl görmek isterse öyle bakarmış ya dünyaya ,aynen  o biçim.Kafasına koymuşdu ayrılığı ve gitti..

Peki ya şimdi.Gittin eyvallah dedim..Peki şimdi niye geldin.Neydi seni bana getirten.Rüyalarımda bana cektirdiğin acılar azmıydı da şimdi geldin söyle niye geldin.Geldin ama gururum var kahrolasıca gurum.İstemıyorum içimden gitme dur gel desemde artık istemıyorum seni.Git uzaklaş yeter bana acı çektirdiğin..Ama ayrı bir yerdende gitme dıyorum gitmesin kalsın yeniden diyorum ama gururuma söz geçiremıyorum..

Gitti....

Gitti ,gitmişti geri geldi ve ben istemedim gitti..

Şimdi ise tekrar gelsin diyorum.Eğer ki tekrardan gelirse dünyalar benim olurdu.Aşıktım sonuçta onu sevıyordum keşke,keşke içimde bir cesaret olsa ben ona gidebilsem.Keşke şu gururumu yerlere atıp ben gidebilsem..Ama olmuyor.gidemıyorum..unutamıyorum.Keşkede unutabilsem..ama olmuyor..

az da olsa bende yazim içimi dökeyim dedim..İlk denemem bu..ilk defa yazıyorum..Saygı ile karşılicağınızı düşünüyorum.Hatam var ise affola..

Boş İşler Uzmanı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    aslında az daha zorlasaydım daha güzel bir şeyler çıkabilirdi :) neyse bir daha ki sefere..

Boş İşler Uzmanı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

wuu :F

sen umudu kes kanka gelmez o a2 

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    bir kaç yerinde düzenleme yaptıgımda güzel oluyor..ama bir daha ki yazılarda düzgün bir dille yazıcam :=)

Boş İşler Uzmanı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Analitik
    Analitik's avatar
    Dişi
    fena değil senin de söylediğin gibi ilk denemenmiş yazdıkça daha güzellerini çıkarabilirsin ;)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    güzel güzel dahada güzel olabilir bi kaç noktalama işareti hatası var, daha güzelleri çıkar senden ilerde :)

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

hedbencır :W yazık olm sana :| 

geçmiş olsun lan :W herneyse güzel olmuş :W aşıkbencır 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    Head hacı gayet güzel olmş gurur yüzünden kimlerle neler yaşadım ama en sonunda ikimizde hatamızı anladık eline sağlık (:     
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagilgurbuz
    cagilgurbuz's avatar
    Erkek

Madcrazy bunu yazdı:
    -----------------------------

wuu :F

sen umudu kes kanka gelmez o a2 

-----------------------------

ya şu profil resmini görünce arım saat dalıp gidiyorum ya :D

The pain you feel today is the strength you feel tomorrow.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    sadece benim profil resmimi aklında kaldı :D

Boş İşler Uzmanı..
Toplam Hit: 1276 Toplam Mesaj: 10