Açıkcası Herşey Güzeldi.
-
Açıkcası herşey güzeldi.çok güzel ve hızlı geçiyordu zaman.
Arada sırada senin mızmızlanman hoşuma gidiyordu.Cilveleşmemiz ve güzel sözlerimiz de çok güzeldi.Bir gün herşey yolundayken bana attıgın bir mesaj ve bendeki şaşkınlık..Şaşkındım çünkü gitmek istiyordun.Sebebini bilmıyordum ama gitmek istiyordun..İlk okudugumda bir şaka zannetdim,meğer ki gerçekmiş..Beni bırakıp gidiyordun.Peki düşünmuyormuydun bu bedeni sensiz kalan bu bedenin nasıl bir daha normal biri gibi kalıcağını,peki hiç mi düşünmedin beni, senden sonra ne yapıcağımı.
Ne kadar düşünsede o kişi gittii sonunda.İnsan dünyayı nasıl görmek isterse öyle bakarmış ya dünyaya ,aynen o biçim.Kafasına koymuşdu ayrılığı ve gitti..
Peki ya şimdi.Gittin eyvallah dedim..Peki şimdi niye geldin.Neydi seni bana getirten.Rüyalarımda bana cektirdiğin acılar azmıydı da şimdi geldin söyle niye geldin.Geldin ama gururum var kahrolasıca gurum.İstemıyorum içimden gitme dur gel desemde artık istemıyorum seni.Git uzaklaş yeter bana acı çektirdiğin..Ama ayrı bir yerdende gitme dıyorum gitmesin kalsın yeniden diyorum ama gururuma söz geçiremıyorum..
Gitti....
Gitti ,gitmişti geri geldi ve ben istemedim gitti..
Şimdi ise tekrar gelsin diyorum.Eğer ki tekrardan gelirse dünyalar benim olurdu.Aşıktım sonuçta onu sevıyordum keşke,keşke içimde bir cesaret olsa ben ona gidebilsem.Keşke şu gururumu yerlere atıp ben gidebilsem..Ama olmuyor.gidemıyorum..unutamıyorum.Keşkede unutabilsem..ama olmuyor..
az da olsa bende yazim içimi dökeyim dedim..İlk denemem bu..ilk defa yazıyorum..Saygı ile karşılicağınızı düşünüyorum.Hatam var ise affola..
-
aslında az daha zorlasaydım daha güzel bir şeyler çıkabilirdi :) neyse bir daha ki sefere..
-
wuu :F
sen umudu kes kanka gelmez o a2
-
bir kaç yerinde düzenleme yaptıgımda güzel oluyor..ama bir daha ki yazılarda düzgün bir dille yazıcam :=)
-
fena değil senin de söylediğin gibi ilk denemenmiş yazdıkça daha güzellerini çıkarabilirsin ;)
-
güzel güzel dahada güzel olabilir bi kaç noktalama işareti hatası var, daha güzelleri çıkar senden ilerde :)
-
hedbencır :W yazık olm sana :|
geçmiş olsun lan :W herneyse güzel olmuş :W aşıkbencır
-
Head hacı gayet güzel olmş gurur yüzünden kimlerle neler yaşadım ama en sonunda ikimizde hatamızı anladık eline sağlık (:
-
Madcrazy bunu yazdı:
-----------------------------wuu :F
sen umudu kes kanka gelmez o a2
-----------------------------ya şu profil resmini görünce arım saat dalıp gidiyorum ya :D
-
sadece benim profil resmimi aklında kaldı :D