folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Açıköğretim » Türk Dili Dersi İçin Kaynak Lazım

Açıköğretim » Türk Dili Dersi İçin Kaynak Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar geçen yıl türk dili dersinden kaldım nisanda da sınav var daha da çalışmadım gerçi nasıl çalışılır onuda bilmiyorum bana yardımcı olacak  tavsiye edeceğiniz bir kaynak varmı,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Güncel,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek

Kitap(roman,hikaye,öykü,şiir)faydası olur sanırım(sadece iyimser bir tahmin)

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek

duvar testleri var o soruları teker teker çöz ezberle vize den 70 ve üstü al finalde rahat et. çıkmış tüm sorular. takma kafaya

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
Toplam Hit: 1531 Toplam Mesaj: 4