folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Açıköğretim 2010 Bandrolü

Açıköğretim 2010 Bandrolü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilie_jean
    bilie_jean's avatar
    Erkek

Açıköğretim okuyan müridler benim 2010 bandrolüm yok.bazen sırf bandrol yüzünden sınava almayabiliyorlarmış.cumartesi günü bürolar açık oluyormuş ama kaça kadar açık onu bilmem gerekiyor.

twitter.com/KezzapliMakarna
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byugr
    byugr's avatar
    Erkek

hocam bürolar sınav günleri sabah 7.30 dan akşam 17.30 a kadar açık.

edit: ankarada böyle başka yerleri bilmiyorum muhtemelen aynıdır.

Bir namazlık saltanatın olacak, Taht misali o musalla taşında.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

ilk dönem başıma geldi kimlik üstündeki bandrol eski diye sınava almayacaklardı az daha

bir kağıtparçası benim 1 dönem kaybetmemden önemlimi ? genelde en kısa zaman da değiştir diyorlar. bana da öyle dediler

açık öğretimde kayıt yenilemesi yaparken kimliğe bakmıyorlar bile sölesenize zamanında değiştirelim..

ben yenilettirdikten sonra sınavda iken bir kızın ki eski çıktı okuldaki hocalar çok ciddiye aldı durumu yok haber gelmişte badrol ü eskileri almıcaklarmışta

bağırdım çağırdım girdik sınava..

türkiye de illa her kurum bir sorun çıkartmak zorunda. herşeyini kendin takip edeceksin başka yol yok.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilie_jean
    bilie_jean's avatar
    Erkek

bende ankarada giricem.bunu öğrendiğim iyi oldu.bandrolü alıp girecek zamanım var.sanki o bandrol orda olsa ne olmasa ne adamlara sınava giriş belgesi gösteriyosun üzerinde tarih saat yazılı.burası Türkiye napalım alıcaz mecbur.bu arada bandrol ücretsiz değilmi?

twitter.com/KezzapliMakarna
Toplam Hit: 924 Toplam Mesaj: 4