Acıkögretim Ders Anlatımı İle İlgili
-
arkadaslar dun bır arkadastan duydum össye evde calısmıs bazı sıteler varmıs ekolhoca.com gıbı videolar seklınde ders anlatıyormuss o sıteye baktım ama acıkögretım yok acıkögretım derslerını anlatan bunun gıbı sıteler varsa paylaşabılırmısınız? teşekkurler
-
http://eogrenme.anadolu.edu.tr/
Buraya gir video, ses, flash her türlü eğitim mevcut.
-
ya hocam burayı bılıyorum ama adamlar anlatamıyorkii butun vıdeo kendılerını tanıtmakla gecıyor baska yokmuuuu?
-
MeTiN_7 bunu yazdı:
-----------------------------
ya hocam burayı bılıyorum ama adamlar anlatamıyorkii butun vıdeo kendılerını tanıtmakla gecıyor baska yokmuuuu?
-----------------------------Yok bunu bulduğuna oua et benim 3 dersimi daha yüklemediler hepsi kol dersler
sen buldunda buluyon
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------MeTiN_7 bunu yazdı:
-----------------------------Yok bunu bulduğuna oua et benim 3 dersimi daha yüklemediler hepsi kol dersler
sen buldunda buluyon
-----------------------------hocam buldunda bunuyon dıyon ama sen bunların anlatmasından bırsy anlıyormsun vıdeoyu ındırıyorsunnn yarım saat kendılerını tanıtıyorlarrr o yuzden farklı bırsey arıyorum anladın?
-
MeTiN_7 bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------MeTiN_7 bunu yazdı:
sen buldunda buluyon
-----------------------------hocam buldunda bunuyon dıyon ama sen bunların anlatmasından bırsy anlıyormsun vıdeoyu ındırıyorsunnn yarım saat kendılerını tanıtıyorlarrr o yuzden farklı bırsey arıyorum anladın?
-----------------------------hoca araştırmalara gir sesli araştırmalara tıkla :)
o videoları hiç izlemiyom bile ben
-
link versen beaaaa
-
MeTiN_7 bunu yazdı:
link versen beaaaa
-----------------------------nasıl link verem :)) bi hoşsun ya derse girince solda araştırmalar çıkmıyormu?
çıkmıyorsa .başka derslere bak o ders yüklenmemiş olabilir
-
hocam bu arastırmada sadece soru cözuyorrr seslı olarak bana ders anlatımı lazımmm dersssssssssssss
-
-
buldum hocam saolll