folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Açıköğretim Fakültesi / Uzaktan Eğitim

Açıköğretim Fakültesi / Uzaktan Eğitim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Malum sınav yaklaşıyor. Her türlü yolu araştırıyoruz. 

Açıköğretim yani diğer adı ile uzaktan eğitim bölümlerini ve puanlarını tam olarak bulabileceğim bir kaynak var mı? 

Google de arama yaptım ancak bulamadım. Yandex uni de sadece uzaktan eğitim olanları gösteri bulamadım.

Bana bölümler ve verilen üniversiteler filan lazım. Okul Öncesi Öğretmenliğin (Çocuk Gelişim değil) 4 yıllık açıköğretimi var mı yok mu? Yada bunun haricinde başka eğitim fakültesi olarak görülen bölümler nedir?

Geleceğimizi araştırıyoruz yardım için şimdide sağolun :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek

Okul Öncesi Öğretmenliği acık ogr. de var diye biliyorum hoca

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

uzaktan eğitim açık öğretimden farklı . açık öğretim bölümleri sadece anadolu üniversitesinde var.

uzaktan eğitim bir çok üniversitede var.Açık öğretimden farklı olarak uzaktan eğitimde video konferans sistemiyle dersler işleniyor, derslere katılım sağlanabiliyor.Öğretim görevlisi ile birebir iletişim sağlanabiliyor,bazı üniversitler yüzyüze eğitim zorunluluğu koyabiliyor vesaire .. 

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    CnkGn bunu yazdı

Okul Öncesi Öğretmenliği acık ogr. de var diye biliyorum hoca

http://www.okuloncesindeyim.com/acikogretim-okul-oncesi-ogretmenligi-kapatildi/

Şöyle bir haber buldum hoca.  

Başka eğitim fakültesi bölümü varı açıktan? Ya birtane adam akıllı kaynak bulamadım internetten ben.

kadirozdemir tarafından 14/Şub/13 13:56 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    bigwave bunu yazdı

uzaktan eğitim açık öğretimden farklı . açık öğretim bölümleri sadece anadolu üniversitesinde var.

uzaktan eğitim bir çok üniversitede var.Açık öğretimden farklı olarak uzaktan eğitimde video konferans sistemiyle dersler işleniyor, derslere katılım sağlanabiliyor.Öğretim görevlisi ile birebir iletişim sağlanabiliyor,bazı üniversitler yüzyüze eğitim zorunluluğu koyabiliyor vesaire .. 

Bunu bilmiyordum afola hocam. Peki tüm uzaktan eğitim bölümlerini görebileceğim bir adres var mı? Yada uzakeğitim olarak okunan bir eğitim fakültesi var mı?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    kadirozdemir bunu yazdı
    bigwave bunu yazdı

Bunu bilmiyordum afola hocam. Peki tüm uzaktan eğitim bölümlerini görebileceğim bir adres var mı? Yada uzakeğitim olarak okunan bir eğitim fakültesi var mı?

Anladığım kadarı ile dediğin gibi tüm heosi Anadolu Üniversitesin de var. Okul Öncesi öğretmenliğide görünüyor orada. Ancak kapandı filan yazıyor bazı yerlerde. Direk bu konu ile ilgilenen birine danışmak en iyisi. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

okul öncesi için var mıdır yok mudur bilemiyorum 

ama bilg. müh. bilg. öğretmenliği maliye,işletme,iktisat gibi lisans bölümleri var sakarya , ankara, istanbul ,gazi ,mersin üniv. uzaktan eğitim veren devlet üniversiteleri.

maddi getirisi yüksek olduğundan her üniversite açıyor her sene neredeyse ..

geçen yılın kontenjan kılavuzunu bulup üniversitelere tek tek bakabilirsin. (uzaktan eğitim) şeklinde yazar bölümün isminin karşısında.

edit: Anadolu üniversitesiyle ilgili net bilgiyi bulunduğun şehirdeki Açıköğretim Bürolarından öğrenirsin.. diğerlerini ilgili üniversitenin öğrenci işlerini arayarak öğrenirsin..

bigwave tarafından 14/Şub/13 14:06 tarihinde düzenlenmiştir

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    bigwave bunu yazdı

okul öncesi için var mıdır yok mudur bilemiyorum 

ama bilg. müh. bilg. öğretmenliği maliye,işletme,iktisat gibi lisans bölümleri var sakarya , ankara, istanbul ,gazi ,mersin üniv. uzaktan eğitim veren devlet üniversiteleri.

maddi getirisi yüksek olduğundan her üniversite açıyor her sene neredeyse ..

geçen yılın kontenjan kılavuzunu bulup üniversitelere tek tek bakabilirsin. (uzaktan eğitim) şeklinde yazar bölümün isminin karşısında.

Sağol hocam verdiğin bilgi için. Bir inceleyeyim tekrar. 

Toplam Hit: 1154 Toplam Mesaj: 8