folder Tahribat.com Forumları
linefolder E-Book
linefolder Açıköğretim Fakültesi Almanca Yardım!

Açıköğretim Fakültesi Almanca Yardım!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    arkadaşlar açıköğretim fakültesi Almanca ile ilgili e-book veya döküman bulunan varmı elinde ya da bunu öğretecek herhangi bi icat :) cd seti falanda olur ya da önerebileeğiniz bi kitap falan çok yardımcı olur ayrıca açıköğretim fakültesinin almanca ders kitabıda e-book olarak lazım ne çok şey istedim demi teşekkürler şimdiden

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    google dan Almanca eğitim videoları / almanca eğitim seti  download /almanca dersler diye arama yaparsan emin ol ki bir yığın kaynak çıkar karşında.Ben e-book lara biraz karşıyım.Onun yerine para verip adam gibi bi kitap al derim.Git bi almanca kursuna yazıl yada ordaki hocalara kaynaklar hakkında danış.Zaten kursların pek pahalı olduğunu sanmıyorum...

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek

e book falan annem için okuyan o :) özel derste alıoruz beraber bende okulda almanca görüyorum ama kaynak yetersiz kalıo hoca iyi de evde çalışmak içinde bişeyler aradım gereksiz şeyler var nette. ilgin için teşekkürler halledicem bi şekilde

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
Toplam Hit: 1879 Toplam Mesaj: 3