folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Açıköğretim Fakültesi Hakkında Sorularım Var.

Açıköğretim Fakültesi Hakkında Sorularım Var.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mercan
    mercan's avatar
    Erkek

2012 -2013 döneminde 2 yıllık aöf insan kaynakları bölümünü kazandım.ilk dönem sınavlara gittim.daha da sınavlara felan gitmedim.

dün kayıt yenilemek için siteye girdim ve 2012-2013 döneminde sınavına girip geçemediğim 2 ders var. birde 3.dönemin dersleri var.toplamda 7 adet ders.

7 ders toplamda 29 kredi yapıyor.

şimdi anlamadığım şey şu.

3.ve 4.dönemde gireceğim sınavları geçersem yani krediyi tamamlarsam üni bitmiş mi oluyor ?

birde 29 kredi yeterli mi?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

Yönetmeliğin 7. maddesinin 3. kısmını okudun mu? Birbirne bağlı dönemler var. mesela 3. dönemi vermeden 7'yi alamıyorsun falan

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Konu dışı ama bu sene aöf'te çan eğrisi kalktı diyorlar doğru mudur ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 799 Toplam Mesaj: 3
aöf açık öğretim fakültesi