folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Açıköğretim İçin Bir Soru

Açıköğretim İçin Bir Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sosyopat
    Sosyopat's avatar
    Erkek
    Müritler Ben 2 yıllık önlisans bitirdim ve açıköğretimden 3 ve 4. sınıfları okumayı düşünüyorum. Başvuru vs. gibi işlemleri nasıl ve hangi tarihlerde yapabilirim. Araştırdım ama bulamadım. Yardım ederseniz sevinirim.

Eğer En İyisi Olmak İstiyorsan Sana Saygı Duymalarını Sağla, Saygı Duymalarını İstiyorsan Kimseye Saygı Gösterme, Kimseye Saygı Göstermezsen Saygıyı Sen İcat Ettin Zannederler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

bulunduğun ildeki aöf bürosunu ara yardımcı olurlar bilgi verirler kardeş.

edit: aöf büroları telefon listesi aşşağıdaki linkten bakabilirsin.

http://www.aof.anadolu.edu.tr/buro/a0504.html

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    2008 dikey geçiş tarihleri diye arat bulursun. galiba sanırsam şu öss yerleştirmeleri açıklansın ondan sonra olur. bende geçen yıl geçiş yapmıştım. 

///______________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek
    hacım kasım gibi yapıosun geçişi mezuniyet belgeni yada diplomayı al fotoğraf felan al en yakın aöf bürosuna müracaat ediosun hayırlı olsun :)

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sosyopat
    Sosyopat's avatar
    Erkek
    eyvallah müritler aradım. 27 ekim - 21 Kasım 2008 tarihleri arasında kayıtlar yapılıyormuş. 15 ekimden itibaren kılavuzlar geliyormuş bürolara.

Eğer En İyisi Olmak İstiyorsan Sana Saygı Duymalarını Sağla, Saygı Duymalarını İstiyorsan Kimseye Saygı Gösterme, Kimseye Saygı Göstermezsen Saygıyı Sen İcat Ettin Zannederler
Toplam Hit: 780 Toplam Mesaj: 5