Açıköğretim İle İlgili ..
-
4 yıllık Açık öğretimler burs weya öğrenci kredisi alabılıyorlarmı acaba bılgısı olan aydınlatabılırmı benı??
-
aöfler inqilizce öğretmenliği bolumu hariç burs ve kredi alamazsın arkadasım
-
Hımm Tşkler ederim .
-
harçlar için alabiliyosun
-
HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------
harçlar için alabiliyosun
-----------------------------BURS, ÖĞRENİM VE KATKI KREDİSİNDEN YARARLANAMAYACAKLAR - Kurumumuzdan burs, öğrenim ve katkı kredisi almakta iken çeşitli sebeplerle kredisi kesilen öğrenciler ile halen burs, öğrenim ve katkı kredisi alan öğrenciler,
- 5102 sayılı Kanunun 2. maddesi kapsamında yer alan Kamu Kurum ve Kuruluşlarından burs almakta olan öğrenciler,
- Yetim maaşı ve nafaka alanlar dışında en az asgari ücret düzeyinde aylık veya ücretle sürekli bir işte çalışan veya gelire sahip olan öğrenciler,
- Açıköğretim ve Uzaktan eğitim gören öğrenciler (Sadece öncelikli durumda olan öğrenciler ile Açıköğretim Fakültesi İngilizce öğretmenliği bölümünde okuyan 1. ve 2. sınıflar hariç)
- Yabancı uyruklu öğrenciler,
- Polis akademisi ile askeri okul öğrencileri,
- Bir Yükseköğretim Kurumundan mezun olan öğrenciler (burs hariç)
- Anarşi ve terör olayına karışanlar,
- Üniversitelerin ikinci öğretim programlarında ve Vakıf üniversitelerinde okuyan öğrenciler ile yüksek lisans öğrencileri, (katkı kredisinden)
- Şehit çocukları ile anarşi ve terörden dolayı gazi çocukları, (anarşi ve terör olayları sonucu şehit veya gazi olanların çocuklarından öğretim kurumlarınca katkı payı alınmadığı için sadece katkı kredisinden)
- Yabancı ülkelerde yüksek öğrenim gören T.C vatandaşı öğrenciler, (KKTC, Türkî Cumhuriyetleri, ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusunda v.b
-
Öncelikli durumda olanlardan kasıt ne burda ?
-
http://www.kyk.gov.tr/YURTKUR_OSYM_YENI/basvuruGirisAnaSayfa.do
Burada şartlar yazıyor.
Toplam Hit: 1132 Toplam Mesaj: 7