folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Acıkögretim Kitapları Ve Calısmaş Hakkında Yardım?

Acıkögretim Kitapları Ve Calısmaş Hakkında Yardım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

evet arkadaslar ben acıkögretım 2cı sınıf ögrencısıyım işletme okuyorum ama 4 seneden beri okuyorum anca 2cı sınıfa geldım murat dersanesınden calısıyorum ama sankı konuları kesık kesık anlatıyor gıbı gelıyor yaw o formul nerden geldı o nsl 4 5 oldu anlatmıyor  :S delı oluyorum bence hıc ıyı degıl siz nsl calısıyorsunuz arkadaslar basarılarınız ney hangı dersaneden yada kıtaplardan calısıyorsunuz banada bır yol gösterırmısınız bıktım artık bıtsın su okul ya

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek

murat yayınları iyidir hajı,neyin nereden geldiğine dair soru yok zaten aöf de.Çoğu zaman formülün nasıl kullanılacağına dair değil direkt formülü soran bir mantık var :) Çok kasma hajı,sınavlardan bir ay önce murat konu anlatımlarını ve cevaplı testleri yap yeter,benzerleri çıkıyor sınavda da.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

hocam cok iyi anlatıyorsun ama olmuyor işte hep öyle denıyorum olmuyor :S

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Master
    Master's avatar
    Erkek

MeTiN_7 bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam cok iyi anlatıyorsun ama olmuyor işte hep öyle denıyorum olmuyor :S

@Metin : Selamlar.. Öncelikle sana kendimden örnek vereyim. Acayip yoğun tempoda çalışmam gereken bir işim var. Sabah 8'de evden cikip gece yarısı dönüyorum zaman zaman.. Üstüne kız arkadaşım, ailem, arkadaşlarım, kendimi geliştirmek için okumam gereken dökümanlar, tahribat, securityfocus, hackinthebox vb takılmam ve takip etmem gereken siteler de cabası...

tüm bunların arasında AÖF 'de işletme bölümünde var olan 6 dersimi 1 dönemde verdim! ve etrafımdaki herkes özelliklede ailem ve kız arkadaşım $oke oldular. Beni gaza getiriyorlardı ama ben disiplinli bir yöntemle gaza gelmeden olayı kestirmeden hallettim.

Ne yaptığımı söyliyeyim.. Çok basitmiş diyeceksin.. bende geçmiş senelerde kendimi o yayın kitabı senin bu yayin kitabı benim boşuna paralamışım..

Olay şu : hangi sinfsan ve hangi derslerin kaldıysa internetten AÖF Forumlarından o derslere ait GEÇMİŞ YILLARDA ÇIKAN TÜM SORULARI indiriyorsun. Ve o soruları yalayıp yutuyorsun. Oldukça fazla tekrar ve ezber yapacaksın.

Sonra git sinavina gir. Şu an 5 dersin varsa 4'ünü gececeğine garanti veriyorum.

AÖF'nin ve işletmenin en zor derslerinden birisi MALİYET MUHASEBESİ derler.. Hiç anlamayan bir insan olarak sadece 3 saatlik ezber ile geçtim.. Aynı yöntemi arkadaşlarda denettierdim onlarda geçtiler.

Ezberlemek için iyi çaliş. Ve geç.

AÖF tamamen kebap iş. Sorular sürekli kendini tekrarlıyor. Aynı soruları yıl yıl çöze çöze zaten ezberleyeceksin.

Başarılar.

Bilgi güçtür, düşmanını barışa zorlar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

herkesin öğrenme yöntemi aynı olamaz, sen özetten anlamazsın, ben anlarım mesela. onun için kendine göre bir yöntem seçmelisen. ben murattan çalışmıştım ve notlarım 60 altına düşmedi ama şunu söylüym şuan pişmanım, keşke o verdikleri kitapları okusaydım da kpss maratonunda temelim sağlam olaydı, bir senedir o okumadığım kitaplardaki bilgileri yuttum ki kpss için :S

///______________
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

matematıgı napıcazz bende 2 ye gecdım ama matematık peşımı bırakmıyo bı gramda anlamam matematıkten :/

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

yaa valla hocam bıktım bu unıden yaa bır an önce bıtsede askere gıdıp gelsemm

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

mosquit0 bunu yazdı:

matematıgı napıcazz bende 2 ye gecdım ama matematık peşımı bırakmıyo bı gramda anlamam matematıkten :/

ozmn sadece çıkmış sorulara ve kitaptaki soruları ve cvplarını ezberle. 500 soru ezberlesen, 30 sorudan 15 ini sallamayla bile yaparsın ;)

///______________
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

baron_27 bunu yazdı:

mosquit0 bunu yazdı:

ozmn sadece çıkmış sorulara ve kitaptaki soruları ve cvplarını ezberle. 500 soru ezberlesen, 30 sorudan 15 ini sallamayla bile yaparsın ;)

denemeden bılmem ılk sınavda denyorum :D

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
Toplam Hit: 596 Toplam Mesaj: 9