Açıköğretim Kursları Hakkında
-
arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var.açıköğretim çalışma ekonomisi 1.sınıf öğrencisiyim ve 4 dersten kaldım bu sene geçmek için son şansım 2 dersten kurs almak istiyorum derslerim genel muhasebe,iktisat,matematik ve davranış bilimlerine giriş bu 4 dersin ikisinden kursa girmek istiyorum bütler için bana önericeğiniz bi kurs varmı iyi bi kurs olması lazım sınavlar eylülde yardımcı olursanız sevinirim bi el uzatın şu garibana:)
-
hopdedikk bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var.açıköğretim çalışma ekonomisi 1.sınıf öğrencisiyim ve 4 dersten kaldım bu sene geçmek için son şansım 2 dersten kurs almak istiyorum derslerim genel muhasebe,iktisat,matematik ve davranış bilimlerine giriş bu 4 dersin ikisinden kursa girmek istiyorum bütler için bana önericeğiniz bi kurs varmı iyi bi kurs olması lazım sınavlar eylülde yardımcı olursanız sevinirim bi el uzatın şu garibana:)
-----------------------------
ben 5 derseten giriyorum aynı durumdayım :D ama çalışıyorum hacıtembellik etmezde çalışırsan bişey olmaz geçersin şahsen ben 2 senedir asıyordum son bir aydır hatim iniyom :D
bunun tek yolu oturup adam akıllı çalışmaktan geçiyro açık öğretim e-öğretnme portalından gir videoları falan indir kitap olarakta murat yayınlarından al başka kitap alma kitapçılar genelde kakalamaya çalışır bu iyi diye şahsen ben o hatayı geçen sene yaptım son 1 aydır murat yayınlarından çalışıyorum çok iyi bir kitap.
-
murat aö kurslarını tavsiye ederim. matematikten hiç anlamayan biri bile 70le geçmişti. eğer ticaret lisesi mezunuysan muhasebe kolay gelir fakat değilsen muhasebeyede gidebilirsin yada iktisat.
-
arkadaşım çalışınca olucanı biliyorumda bazı dersler var ki çalış çalış bi bok anlamıyosum mesela genel muhasebe muhase ve iktisattan anlamam ben alanım dışında bi ders zaten anlasam şimdi köşe olmuştum ders almam şart he bi de sölemeyi unuttum bakırköy taraflarında varsa bildiğiniz kurs yerleri benim için daha iyi olur
-
muratın yardımcı kitapları var onlara çalış derim bide kursa da gidersen zaten sınava yakın sorular çıkıo :)