Açıköğretim Sınavı"Na Girmek...
-
Hocalar bu açık öğretim sınavının girişinde neleri kontrol ediyorlar?
Yerimize başkasını sokmak... fazla mı imkansız duruyo?
-
öğrenci kimliğin nüfus cüzdanın giriş belgen ve de salon görevlisi kimlikteki resmine bakar ben öyle biliyorum
-
yuh:D
-
yerine göre değişiyo genellikle fotoya dikkat etmezler tarayıcıdan nüfus cüzdanını geçir sonra pohoto shopla arkadaşının resmini eklet ve pvc kaplat sonra fotoğrafın kenarı olan bölümü çok az ısıt sonra gazoz kaparını veya 1 ytl yi mühür niyetine bas kabarık olsun
Benden duymadınız :)
-
nüfus cüzdanındaki veya ehliyet tarzı kimleklerindeki fotonla öğrenci kimliğindeki fotona benzer bi adam bulursan girer :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------yerine göre değişiyo genellikle fotoya dikkat etmezler tarayıcıdan nüfus cüzdanını geçir sonra pohoto shopla arkadaşının resmini eklet ve pvce yaplat sonra fotoğrafın kenarı olan bölümü çok az ısır sonra gazoz kaparını veya 1 ytl yi mühür niyetine bas kabarık olsun
-----------------------------
süpersin ya :)) -
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------yerine göre değişiyo genellikle fotoya dikkat etmezler tarayıcıdan nüfus cüzdanını geçir sonra pohoto shopla arkadaşının resmini eklet ve pvc kaplat sonra fotoğrafın kenarı olan bölümü çok az ısıt sonra gazoz kaparını veya 1 ytl yi mühür niyetine bas kabarık olsun
-----------------------------denemeye değer :D
-
üniversite de gireceksen sorun yok üstteki postakileri yap.
sahte kimlikle çok çok rahat sınavı atlatırsın..
salonda onca adam var bakmıyorlar bile. -
ewt yerine adam sokan arkadaşlar vardıı
ama kimlikten ziyade öğrenci kimliğinde problem yaşarsınızzz