Açıköğretim Sistemi Değişti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

https://www.youtube.com/watch?v=F1km5LIYDJQ

Çan eğrisi kalktı bu sistem geldi anlayan varsa bilale anlatır gibi anlatabilir mi ?

mkyb tarafından 01/Ara/15 23:54 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

bağıl değerlendirme diyorlar buna.

yine çan eğrisi gibi. ortalama ne kadar düşükse o kadar düşük puan ile yüksek harf notları alınabilir.

goo.gl/qBNZmW
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serhat8102
    serhat8102's avatar
    Erkek

Bisey anlamadım ben...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q0x
    q0x's avatar
    Erkek

bilale anlatır gibi anlatmışlar sen neresini anlamadın

Fakirim, Fakirsin, Fakirler, Fakır da olabiliyorum arada ördeğe damacanaya bağlı Fakirler dedim orada çağrışım yaptı kafirler nerede ne yapıyor ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    q0x bunu yazdı

bilale anlatır gibi anlatmışlar sen neresini anlamadın

Bilmiyorum Bilal ile bi akrabalığımız olabilir.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

10 ders alıyorum bu dönem iktisattan. Önümüzdeki 3 dönemde 10 ders alıcam. Keşke bi beni çağırsalar bir gün tüm hepsinin vize finalini çözüp versem ellerine. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahinka
    sahinka's avatar
    Erkek

kısaca çan kalkmamış sadece çan a girecek not belirlenmiş daha önceleri 10  alsan bile çana dahil oluyodu yani 22 ile cc gelirken artık 35 altındakileri çana dahil etmeyecekleri için   36-45 arası olur zor dersler için 

artık öyle 20 ile geçiyim yok  memurlar yandı :))

imza
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

test