folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Açıköğretim Ünversitesine Kayıt (Yardım)

Açıköğretim Ünversitesine Kayıt (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risk53
    risk53's avatar
    Erkek

2011 YGS Sınavına girdim ve 230 gibi bi puan aldım

Açıköğretimden kamu yönetimi okumak istiyorum yakınlarda kayıt olan varsa ne yapmam gerekiyor tercih ve kayıt felan yardımcı olabilirmisiniz..

#....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizma_18
    karizma_18's avatar
    Erkek

dostum konunu dağıtmak istemek ama hazır bu konuyu açtın bende burdan bir soru sorayım bari. inşaat teknikerliği okudum bu sene açıköğretimden işletme okuyacağım kayıtlarının ne zman olduğunu bilen varmı acaba? aynı şeyden bahsetmiyorum inş. bu saatte kafa fazla basmıyor artık da :D

Hadi Takas Edelim Bişeylerimizi, Sen Gülüşünü Ver Ben "ÖMRÜMÜ".... / "www.hassey.co.cc"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risk53
    risk53's avatar
    Erkek

Yokmu ya yardım edecek bana koskoca tahribatta :D

#....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

risk53 bunu yazdı:
    -----------------------------

Yokmu ya yardım edecek bana koskoca tahribatta :D

-----------------------------,

tercih yapmalisin tercih formunda tabla 4a da anadolu üni. aöf kamu yönetimi yaz yeterli

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

karizma_18 bunu yazdı:

dostum konunu dağıtmak istemek ama hazır bu konuyu açtın bende burdan bir soru sorayım bari. inşaat teknikerliği okudum bu sene açıköğretimden işletme okuyacağım kayıtlarının ne zman olduğunu bilen varmı acaba? aynı şeyden bahsetmiyorum inş. bu saatte kafa fazla basmıyor artık da :D

orada okudugun aöf ü alakadar etmez . örgünden daha zor olur aöf eger çalişmassan. ygs ye girmediysen.

2.üniversite hakkından yararlanıp inşaatı durdurup aöf 1 sınıf a kayıt yaptirabilirsin

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risk53
    risk53's avatar
    Erkek

bu tercihi internet üzerinden mi yapmak gerekiyor artık form felan vermiyolar galiba nasıl olacak

#....
Toplam Hit: 847 Toplam Mesaj: 6