Açıköğretim Ünversitesine Kayıt (Yardım)
-
2011 YGS Sınavına girdim ve 230 gibi bi puan aldım
Açıköğretimden kamu yönetimi okumak istiyorum yakınlarda kayıt olan varsa ne yapmam gerekiyor tercih ve kayıt felan yardımcı olabilirmisiniz..
-
dostum konunu dağıtmak istemek ama hazır bu konuyu açtın bende burdan bir soru sorayım bari. inşaat teknikerliği okudum bu sene açıköğretimden işletme okuyacağım kayıtlarının ne zman olduğunu bilen varmı acaba? aynı şeyden bahsetmiyorum inş. bu saatte kafa fazla basmıyor artık da :D
-
Yokmu ya yardım edecek bana koskoca tahribatta :D
-
risk53 bunu yazdı:
-----------------------------Yokmu ya yardım edecek bana koskoca tahribatta :D
-----------------------------,tercih yapmalisin tercih formunda tabla 4a da anadolu üni. aöf kamu yönetimi yaz yeterli
-
karizma_18 bunu yazdı:
-----------------------------dostum konunu dağıtmak istemek ama hazır bu konuyu açtın bende burdan bir soru sorayım bari. inşaat teknikerliği okudum bu sene açıköğretimden işletme okuyacağım kayıtlarının ne zman olduğunu bilen varmı acaba? aynı şeyden bahsetmiyorum inş. bu saatte kafa fazla basmıyor artık da :D
-----------------------------orada okudugun aöf ü alakadar etmez . örgünden daha zor olur aöf eger çalişmassan. ygs ye girmediysen.
2.üniversite hakkından yararlanıp inşaatı durdurup aöf 1 sınıf a kayıt yaptirabilirsin
-
bu tercihi internet üzerinden mi yapmak gerekiyor artık form felan vermiyolar galiba nasıl olacak