folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Açıköğretim'de 4 Yıllık Olarak En Düzgün Bölüm ?

Açıköğretim'de 4 Yıllık Olarak En Düzgün Bölüm ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Beyler şuan Kamu yönetimi okuyorum ama hiç memnun değilim.Zira ileride hiç Kpss ile felan uğraşacak halim yok.Malum torpilimde yok. :) Bana tavsiye edebileceğiniz bi açıköğretim bölümü var mı ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LeoHaklar
    LeoHaklar's avatar
    Erkek

Açıköğretim okuyosan kpss den başka seçenek yok gibi.Özel sektör diplomanın nereden olduğuna bakıyor ne yazıkki.

http://www.patates.tv https://www.facebook.com/ibrahimcengizphoto
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    LeoHaklar bunu yazdı

Açıköğretim okuyosan kpss den başka seçenek yok gibi.Özel sektör diplomanın nereden olduğuna bakıyor ne yazıkki.

Anlaşılan Ygs'de kasıp adam gibi bi yere girmek lazım.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İşletme okuyordum,2 yıllık muhasebe mezunu olduğum halde bir türlü ısınamadım bu bölüme. Sonunda bölüm değiştirdim. yeni 5 bölüm açılmıştı iktisad haricinde, kamu yön,maliye,çalışma ekonomisi falan benzer bölümlerdi. Uluslararası ilişkilerde adam mezun olunca ne olcak onu bilmiyo. Konaklama işletmeciliğini seçtim. Hatta bugün ilk sınavına girdim. Kolay gibi bölüm ayrıca zevkli gibi geldi bana bakalım bitirince belki özel sektörde otel vs bi sekilde yürür gider.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek
    valla kpss olsa da felsefe grubu pdr oldugu için daha kolay iş buluyor... Tavsiye edebilirim...

Ne Mutlu Türk Doğana..
Toplam Hit: 828 Toplam Mesaj: 5