folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Açıköğretimden Atılma?

Açıköğretimden Atılma?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek

Arkadaşlar merhaba. Bilgilisine şöyle bir soru yöneltmek istiyorum; ben anadolu üniversitesi açıktan işletme okuyorum. örgün eğitimim bu sene bitti fakat diplomasını almadım daha. ve açıköğretimi de geçtiğimiz yıldan beri okuyorum yani bu 2. yılım. şimdi ben geçen yıl son sınavların hiç birine girmedim zaten ilk dönemden de derslerim kalmış. açıkcası örgünden diploma aldıktan sonra açıköğretimden tamamlamak için ayrıca tekrar kayıt yaptıracağım o yüzden şu an sadece askerlik tecili için açıköğretim işletmede ki kaydımı tutuyorum. şimdi ben yarınki sınavlara gitmezsem, hatta bu yıl hiçbir sınava girmezsem kaydım silinir mi? yani yolda inzibat çevirip gel der mi bana? 
    özete; sanırım eskiden iki yıl aynı sınıfta kalan atılıyormuş. hala var mı böyle birşey? yoksa kalabildiğimiz kadar kalabiliyor muyuz? askerliğim okudan dolayı 7 sene daha tecilli gözüküyormuş yani bunu kaybeder miyim?

anadolu üni.nin sitesinden bakmaya çalıştım ama resmiyet üzerine resmiyetle sayfalarca metin yazılmış ondan karıştıramadım pek. internette de atılmayacağım yönünde yazılar var ama yine de bir bilenler meclisine danışayım dedim :D

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

29 yaşına kadar sıkıntı yok hocam. İstediğin kadar kayıt yeniletip tecilini uzatabilirsin. 29 yaşına kadarda bi zahmet git yani kıllar kadayıf olmadan.  :) 

mkyb tarafından 05/Ara/14 21:30 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

29 yaşına kadar sıkıntı yok hocam. İstediğin kadar kayıt yeniletip tecilini uzatabilirsin. 29 yaşına kadarda bi zahmet git yani kıllar kadayıf olmadan.  :) 

askerlıkle ılgılı bılgı vereyım 

yukseklısans genelde 3 yıl yada 3.5 yıl 

doktora ıse 6 yıl tecıl ımkanı vermekte 

yanı 29 yasında yuksek lisans basla 32 yasında 

doktoranıda 6 yılda tamamlıyorsun 38 yasına kadar tecıl yaptırabılıyorsun 

zaten ozaman kadar vuran bedellı gelıcek. ek olarak 10 sene standart erlık durumu olmayacak . 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek

pekala o zaman yarın gitmiyorum :D teşekkür ederim beyler :)

BURAK_X tarafından 06/Ara/14 22:41 tarihinde düzenlenmiştir

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
Toplam Hit: 1150 Toplam Mesaj: 4