folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Acil Assassin‘S Creed 2 Crack Lazım

Acil Assassin‘S Creed 2 Crack Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Murid abilerim kardeşlerim ablalarım :) merhabalar oyunu indirdim yanlız internetim yok yani oynıyacağım yerde internet yok oyun simgesine tıkladığımda internetten aktif etmeye çalışıyor , fakat internet olmadığından hata veriyor

SKIDROW işe yaramadı skıdrow olarak indirmiştim internetten bulduğum crackler'de işe yaramadı

Acil lazım yani :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Yokmu koca tahribatta bu oyunu oynayan :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

http://www.firedrive.com/file/156500B61556E1AF

bunu indir oyunu kurulu olduğu dizine çıkart. Uplay launcher açık offli ne modda olsu sonra oyunu aç tamamdır.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

http://www.firedrive.com/file/156500B61556E1AF

bunu indir oyunu kurulu olduğu dizine çıkart. Uplay launcher açık offli ne modda olsu sonra oyunu aç tamamdır.

Eyvallah kardesim

Toplam Hit: 758 Toplam Mesaj: 4