folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Acil Aydın Yesevi Lisesiyle İletişime Geçmem Lazım!!!

Acil Aydın Yesevi Lisesiyle İletişime Geçmem Lazım!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar yanlışlıkla girdiim bi wirelessta Aydın Özel Yesevi lisesinin adsl şifresini buldum,adamlarla iletişim kurup açıklarını kapatmalarını söylücem.İnanmazlarsa adsl şifreleri bende şu anda zaten :D en kısa sürede bi mail adresi,web sitesi ne olursa iletişim adresi bulmam lazım :( sardım ben bu adsl account çalmaya :D güzel iş milleti korumak ii bi duyguymuş :) tabii arada avantamıda alıyom :D bide aklımın almadıı bu adamlar nasıl bu kadar sal.kta modemi default halinde bırakıyolar :D ehehe

:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Vermiyom kardeşim alan almıştır zaten :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    118 i ara

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Yaw ben izmirdeyim onlar aydında.Burdan durumu anlatmaya kalksam girer tel faturası :D bana mail adresi yada web sitesi lazım.Zaten numarayı öğrenmek istesem 118den önce telekomcu tanıdıkları ararım :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    Ondan sonra da peşine düşüp sittir çekecekler :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    bence de arama sittir et

Hoop.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Tmm oy çokluuyla aramamaya karar verdim;account nassa özel bi lisenin accountu :D sömüreyim biraz :) yani o lise,öğrencileri sömürüyodur bende okulu sömüreyim :D sınırsızmı bilmiyorum yanlız deneyin kullancaksanız!!!

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Abiler sınırsızmış.Ayrıca adamların kotalarına baktımda 45 gb indirdikleri ay olmuş,30gb indirdikleri ay olmuş.Sömürün sömürceğniz kadar.Özellikle okul zamanı manyak gibi sömürün a.q.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek
    ((: buraya eklesene ..o acc'yide ((:
    http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=31166

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek
    .....
    iki defa cikdi yazdigim iyi mi neyse..((: bosver ..telefon acipda durumu mu aciklayacan kullan gitsin

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Kardeş ekliyorum yanlız bunu deil :D başka eklicem.Bu müthiş.Verirsem herkes indirir bana kalmaz :P bi kaç şirketin adslini çaldım onları veririm :)

Toplam Hit: 1267 Toplam Mesaj: 11