Acil Aydın Yesevi Lisesiyle İletişime Geçmem Lazım!!!
-
Arkadaşlar yanlışlıkla girdiim bi wirelessta Aydın Özel Yesevi lisesinin adsl şifresini buldum,adamlarla iletişim kurup açıklarını kapatmalarını söylücem.İnanmazlarsa adsl şifreleri bende şu anda zaten :D en kısa sürede bi mail adresi,web sitesi ne olursa iletişim adresi bulmam lazım :( sardım ben bu adsl account çalmaya :D güzel iş milleti korumak ii bi duyguymuş :) tabii arada avantamıda alıyom :D bide aklımın almadıı bu adamlar nasıl bu kadar sal.kta modemi default halinde bırakıyolar :D ehehe
-
Vermiyom kardeşim alan almıştır zaten :D
-
118 i ara
-
Yaw ben izmirdeyim onlar aydında.Burdan durumu anlatmaya kalksam girer tel faturası :D bana mail adresi yada web sitesi lazım.Zaten numarayı öğrenmek istesem 118den önce telekomcu tanıdıkları ararım :)
-
Ondan sonra da peşine düşüp sittir çekecekler :)
-
bence de arama sittir et
-
Tmm oy çokluuyla aramamaya karar verdim;account nassa özel bi lisenin accountu :D sömüreyim biraz :) yani o lise,öğrencileri sömürüyodur bende okulu sömüreyim :D sınırsızmı bilmiyorum yanlız deneyin kullancaksanız!!!
-
Abiler sınırsızmış.Ayrıca adamların kotalarına baktımda 45 gb indirdikleri ay olmuş,30gb indirdikleri ay olmuş.Sömürün sömürceğniz kadar.Özellikle okul zamanı manyak gibi sömürün a.q.
-
((: buraya eklesene ..o acc'yide ((:
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=31166 -
.....
iki defa cikdi yazdigim iyi mi neyse..((: bosver ..telefon acipda durumu mu aciklayacan kullan gitsin -
Kardeş ekliyorum yanlız bunu deil :D başka eklicem.Bu müthiş.Verirsem herkes indirir bana kalmaz :P bi kaç şirketin adslini çaldım onları veririm :)
Toplam Hit: 1267 Toplam Mesaj: 11