Acil Driver Sorunu !!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BurakAk
    BurakAk's avatar
    Erkek

beyler win 7 yükledim laptopa ama ekran kartını driverını yükleyemiyorum sorun çıkarıyo. win 7 için indiriyorum ama yüklenmiyo. elle yüklemeye çalışıyorum sürücü zaten yüklü diyor. anlamadım gitti. puanlama durumuna bakıyorum grafik puanı 1.0 olarak gözüküyo. yardımcı olursanız sewinirim. şimdiden teşkkrlr...

babam boş kağıda imza atma dedi :P
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

sürücü zaten yüklü diyorsa yüklü olan sürücüyü kaldır indirdigin sürücüyü kur

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

EKRAN kartın 64 bit uyumluysa 64 bit windows 7 kurman lazım bende ilk format attıgımda x86 kurdum leptopa sorun yaptı driveri kurmadı sonra x64 ü kurunca düzeldi.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BurakAk
    BurakAk's avatar
    Erkek

Cia bunu yazdı:
    -----------------------------

sürücü zaten yüklü diyorsa yüklü olan sürücüyü kaldır indirdigin sürücüyü kur

hoca kaldırıyorum yine aynısını diyo :S  masa üstü olsa sökeceğim ekran karını... kafayı yicem yaa 3 gündür uğraşıyorum

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BurakAk
    BurakAk's avatar
    Erkek

Tengri bunu yazdı:

EKRAN kartın 64 bit uyumluysa 64 bit windows 7 kurman lazım bende ilk format attıgımda x86 kurdum leptopa sorun yaptı driveri kurmadı sonra x64 ü kurunca düzeldi.

yok hacı yaa 32 uyumlu ekran kartı. bende win 7 ultimate kullanoyurum. aklıma gelene herşeyi yapıyom ama olmuyo

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

driverı sil pc yi aç kapa güncelleme göstercek onu yükle

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

ati2 hatası almıyasın dıkat et öyle bır hata Alırsan Atide 10,2 Kur O hatayı Vermez

Beleş wireless kahramanı.
Toplam Hit: 1215 Toplam Mesaj: 7