Acil Harddisk Veri Kurtarma
-
Selam Müritler,
Firmadaki muhasebe bilgisayarı göçtü ve yakında bulunan bilgisayarcı harddiskteki verilere erişemiyorum diyor. Şimdi bu veri kurtarma işini profesyonelce ve hızlıca yapacak mümkünse İstanbul/İkitelli ye yakın bir yer lazım.
Bilenleriniz var mı?
-
pc göçtü derken açılıyormu? kasada şase falan olduda içimi yandı nedir durum
hard disk görüyorsa pc başka kasaya tak veya live linux ile erişim sağlamaya çalış
haa daha vahim bir tablo varsa veri kurtarma şirketleri çok para isterler bilgine
-
Hiren Boot Cd kullanılabilir. Bu sayede hatırı sayılır belge kurtarmışlığım var.
-
bilgisayarci kurtarilamiyor diyorsa kesin kafa donmuyor, tik tik atiyor veya mekanik bir sorun vardir.
bunun icin profesyonel yardim alman gerek
mecidiyekoy de arkadas bilgisayar i duymustum uygun fiyata guzel is cikartan
veya
https://www.google.com.tr/#q=profesyonel+veri+kurtarma
-
underzero bunu yazdı
bilgisayarci kurtarilamiyor diyorsa kesin kafa donmuyor, tik tik atiyor veya mekanik bir sorun vardir.
bunun icin profesyonel yardim alman gerek
mecidiyekoy de arkadas bilgisayar i duymustum uygun fiyata guzel is cikartan
veya
https://www.google.com.tr/#q=profesyonel+veri+kurtarma
Arkadaş Bilgisayarı başka öneren de oldu. Oraya vereceğiz.
-
Verme hiç bi yere ya, masaüstü ise büyük sata hdd lerden vardır içinde laptopsa 2.5 inch hdd vardır. Al bi tane usb tak çalıştır aparatından tak başka bilgisayara bütün bilgilerini al. Verme bilgisayarcıya o kadar para filan. Göçtü dediğin için bu öneriyi söylüyorum silindiyse filan recovery file programlarına bakmak lazım.
-
sezginari bunu yazdı
Verme hiç bi yere ya, masaüstü ise büyük sata hdd lerden vardır içinde laptopsa 2.5 inch hdd vardır. Al bi tane usb tak çalıştır aparatından tak başka bilgisayara bütün bilgilerini al. Verme bilgisayarcıya o kadar para filan. Göçtü dediğin için bu öneriyi söylüyorum silindiyse filan recovery file programlarına bakmak lazım.
Harddsik hiçbir tepki vermiyor, harici kutu bağlantısı filan da denendi.
-
sezginari bunu yazdı
kafa donmuyor, diski taktiginda "takir takir" sesler geliyor sa, baska care yok
o diskin tozsuz ozel ortamda harddisk in icindeki diskleri cikartip baska bir diske takip veri kurtarma veya aksayan kismi onarmalari gerekiyor