folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Acil Harddisk Veri Kurtarma

Acil Harddisk Veri Kurtarma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek

Selam Müritler,

Firmadaki muhasebe bilgisayarı göçtü ve yakında bulunan bilgisayarcı harddiskteki verilere erişemiyorum diyor. Şimdi bu veri kurtarma işini profesyonelce ve hızlıca yapacak mümkünse İstanbul/İkitelli ye yakın bir yer lazım.

Bilenleriniz var mı?

Not late for nothing
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

pc göçtü derken açılıyormu? kasada şase falan olduda içimi yandı nedir durum

hard disk görüyorsa pc başka kasaya tak veya live linux ile erişim sağlamaya çalış

haa daha vahim bir tablo varsa veri kurtarma şirketleri çok para isterler bilgine

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dodger
    dodger's avatar
    Erkek

Hiren Boot Cd kullanılabilir. Bu sayede hatırı sayılır belge kurtarmışlığım var. 

Se...a...se...deneme..deneme..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bilgisayarci kurtarilamiyor diyorsa kesin kafa donmuyor, tik tik atiyor veya mekanik bir sorun vardir.

bunun icin profesyonel yardim alman gerek

mecidiyekoy de arkadas bilgisayar i duymustum uygun fiyata guzel is cikartan

veya

https://www.google.com.tr/#q=profesyonel+veri+kurtarma

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı

bilgisayarci kurtarilamiyor diyorsa kesin kafa donmuyor, tik tik atiyor veya mekanik bir sorun vardir.

bunun icin profesyonel yardim alman gerek

mecidiyekoy de arkadas bilgisayar i duymustum uygun fiyata guzel is cikartan

veya

https://www.google.com.tr/#q=profesyonel+veri+kurtarma

Arkadaş Bilgisayarı başka öneren de oldu. Oraya vereceğiz.

Not late for nothing
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

Verme hiç bi yere ya, masaüstü ise büyük sata hdd lerden vardır içinde laptopsa 2.5 inch hdd vardır. Al bi tane usb tak çalıştır aparatından tak başka bilgisayara bütün bilgilerini al. Verme bilgisayarcıya o kadar para filan. Göçtü dediğin için bu öneriyi söylüyorum silindiyse filan recovery file programlarına bakmak lazım.

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek
    sezginari bunu yazdı

Verme hiç bi yere ya, masaüstü ise büyük sata hdd lerden vardır içinde laptopsa 2.5 inch hdd vardır. Al bi tane usb tak çalıştır aparatından tak başka bilgisayara bütün bilgilerini al. Verme bilgisayarcıya o kadar para filan. Göçtü dediğin için bu öneriyi söylüyorum silindiyse filan recovery file programlarına bakmak lazım.

Harddsik hiçbir tepki vermiyor, harici kutu bağlantısı filan da denendi.

Not late for nothing
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    sezginari bunu yazdı

kafa donmuyor, diski taktiginda "takir takir" sesler geliyor sa, baska care yok

o diskin tozsuz ozel ortamda harddisk in icindeki diskleri cikartip baska bir diske takip veri kurtarma veya aksayan kismi onarmalari gerekiyor

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
Toplam Hit: 1095 Toplam Mesaj: 8
veri hdd hdd veri kurtarma harddisk göçtü off of