folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Acil İhtiyacım Olduğundan Beyaz Eşyaları Satıyorum Belki İlginizi Çeker!

Acil İhtiyacım Olduğundan Beyaz Eşyaları Satıyorum Belki İlginizi Çeker!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cohndoe
    cohndoe's avatar
    Erkek

Herkese hayırlı günler müritler. Zor bir dönemden geçiyorum. Evimi 1 yıl kadar önce kapatmıştım. Mevcut eşyalarımı aile evine koymuştum ancak maddi olarak daha da zora düştüm. Çok kısa vadede ödemem gereken 18 bin civarı bir bakiye mevcut. Bunu toplayabilmek için elimde satabileceğim 2 şey vardı onları sahibiden e koydum. Belki buradan ilgisi, arayışta olanı vardır diye buraya da koymak istedim. 

Bulunduğum yer küçük memleket olduğundan çamaşır makinesi  ve fırın satışını zor yaparım diye düşünüyorum. Zira uzağa nakliyesi sorun olacaktır ama nasip kısmet.

Birde hepsiburada limit olayından bana bakiye tanımladı 20.00 tl artı kampanyalı toplam limit diye kısımda 70.000 TL görünüyor. Bunu acil nakit ihtiyacımı karşılamak için nasıl değerlendirebilirim öneriniz var mı?

Ürünlerin linkini aşağıya bırakıyorum. Sahibinden de ki fiyatlardan TBT için elimden geldiği seviyede düşüş yaparım.

Çamaşır Makinesi

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-elektrikli-ev-aletleri-beyaz-esya-samsung-a-plus-plus-plus-1400-devir-10kg-ecobubble-camasir-makinesi-hediyeli-1143179166/detay/

Fırın(Sizde açılır mı bilmiyorum henüz onaylanmamış ilan)

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-elektrikli-ev-aletleri-beyaz-esya-arcelik-ocakli-firin-8314-dg-sorunsuz-temiz-kullanilmis-1143186164/detay/

Açılmıyorsa letgoya da koydum onun linki:

https://www.letgo.com/item/arcelik-ocakli-firin-8314-dg-sorunsuz-temiz-kullanilmis-iid-1671923600

cohndoe tarafından 19/Ara/23 15:47 tarihinde düzenlenmiştir

cohndoe ///// ygzkoc ///// R10 YaÖzKo
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

İstanbul içi çok düşük rakamlara çok dandik çamaşır makinesi, buzdolabı falan vereceğim ben de. İhtiyacı olanlar, öğrenciler yazarsa sevinirim. 

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    osmaman
    osmaman's avatar
    Erkek

Hayırlı satışlar hocam. İnşallah sıkıntını en kısa sürede çözersin. 

İmza mı? O da ne demek?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

inş tez zamamda hepsini satar sorununu çözersin hocam..

yazdıklarını okuyunca zengin olmayı o kadar çok istedim ki..  hiçbirini satma alsna 18bin tl işini çöz, paran olunca yollarsın hatta yollamasanda olur diyebilmeyi.

Zor zamanlardan geçiyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Cigu bigule :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cohndoe
    cohndoe's avatar
    Erkek

@DrKeworks @osmaman iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Yapacak birşey yok, hayatı başaramadık demek ki. bunu yaşamam gerekiyormuş belki de. Allah büyük! bir şekilde bununda çözümü olur diye bakıyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin. tekrar teşekkür ederim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    cohndoe bunu yazdı

Herkese hayırlı günler müritler. Zor bir dönemden geçiyorum. Evimi 1 yıl kadar önce kapatmıştım. Mevcut eşyalarımı aile evine koymuştum ancak maddi olarak daha da zora düştüm. Çok kısa vadede ödemem gereken 18 bin civarı bir bakiye mevcut. Bunu toplayabilmek için elimde satabileceğim 2 şey vardı onları sahibiden e koydum. Belki buradan ilgisi, arayışta olanı vardır diye buraya da koymak istedim. 

Bulunduğum yer küçük memleket olduğundan çamaşır makinesi  ve fırın satışını zor yaparım diye düşünüyorum. Zira uzağa nakliyesi sorun olacaktır ama nasip kısmet.

Birde hepsiburada limit olayından bana bakiye tanımladı 20.00 tl artı kampanyalı toplam limit diye kısımda 70.000 TL görünüyor. Bunu acil nakit ihtiyacımı karşılamak için nasıl değerlendirebilirim öneriniz var mı?

Ür

apple ürünlerine ilan aç ürünü satın almadan. "adınıza faturalı kapalı kutu" diye aç ilanı. alan olursa hb den alır yollarsın

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı

inş tez zamamda hepsini satar sorununu çözersin hocam..

yazdıklarını okuyunca zengin olmayı o kadar çok istedim ki..  hiçbirini satma alsna 18bin tl işini çöz, paran olunca yollarsın hatta yollamasanda olur diyebilmeyi.

Zor zamanlardan geçiyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Aynisini dusundum cidden

Kurtlar tasma takmaz....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cohndoe
    cohndoe's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı
    cohndoe bunu yazdı

Ür

apple ürünlerine ilan aç ürünü satın almadan. "adınıza faturalı kapalı kutu" diye aç ilanı. alan olursa hb den alır yollarsın

Bunu düşündüm de 3 taksit yapıyor en fazla peşinat istiyor 1 taksidini, kalanını ocak şubat diye taksitlendiriyor. Peşinatı ödeme şansım olmadığından nasıl yapacağımı bilemedim. Hatta dedim, telefoncuya gideyim veya telefon alacak birisini bulayım, limite uygun olan modellerden olan varsa diyelim cihaz 30.000, taksitle 32-32'e çıkıyor. Ben o kişiye 27-28 bin karşılığında alayım, böylece biraz ucuza almış olur benimde elime nakit geçer diye bir şey düşündüm ama çıkamadım işin içinden. Eğer buradan alacak olan varsa ona da öyle bir şey yapabilirim.

Toplam Hit: 954 Toplam Mesaj: 8
ikinci el beyaz eşya