folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Acil İhtiyaçtan Sıfır Kutusunda Nikon S50 Dijital Makine

Acil İhtiyaçtan Sıfır Kutusunda Nikon S50 Dijital Makine

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Referee
    Referee's avatar
    Erkek

Yurt dışından 4 tanesi kahverengi4 tanesi siyah oLmak üzere topLam 8 adet getirdim ve 3 tanesi satıLdı biLe, birini de ben kendim kuLLanıyorum ve gerçekten çok memnunum, sıfır kutusundadır ve bütün kutu içeriğiyLe birLikte tam oLarak satıLmaktadır.

Ekranı dev gibi , çektiğiniz resimleri anında çok net şekilde görebiliyorsunuz. Diğer modeLLerinden farkLı oLarak vibration Reduction (Sarsıntı Giderme) sistemiyle kamera veya kullanıcının elinden kaynaklanan sarsıntıların olumsuz etkilerini minimum seviyeye indiriyor(Sadece bu modeLinde var)... Hatta makinenin kendi içinde resimlerLe sLaty tarzında birşeyLer de hazırLayabiLiyorsunuz...

NormaLde 300$ dan satıyordum ama maLum doLar artınca aLıcıLara pahaLı geLmeye başLadı benim de aciL paraya ihtiyacım oLduğundan 260$ a düşürdüm fiyatı, doLar oLarak ödemek zor geLirse fiyatı YTL cinsinden de yapabiLiriz...

Cihazın fiyatına buraLardan da bakabiLirsiniz...

http://www.sankibedava.com/main/product_detail.asp?pro_ID=16260&sub_cat_ID=222&cat_ID=250

http://www.tgar.com.tr/pinfo.asp?pid=4138

İsteyen oLursa eğer eLimde 2 adet buLunan sıfır poşetinde orjinaL mıknatısLı kıLıfını da (Nikon Coolpix S Series Deluxe Leather Case) 15$ karşıLığında satabiLirim...

Daha fazLa biLgi aLmak isteyen ya da sorusu oLan bana uLaşabiLir...

SaygıLarLa...

ÖzeLLikLeri 

Kamera Tipi

Kompakt dijital kamera
    Etkin Piksel (Megapiksel)7.2 milyon
    Görüntü Algılayıcı1/2.5-in. CCD. Toplam piksel (yaklaşık 7.41 milyon)
    Görüntü Boyutu(piksel)3072 x 2304 (Yüksek: 3072*/Normal: 3072), 2592 x 1944 (Normal: 2592), 2048 x 1536 (Normal: 2048), 1024 x 768 (PC: 1024), 640 x 480 (TV: 640), 3072 x 1728 (16:9)
    Lens3x Zoom-Nikkor; 6.3-18.9mm (35mm [135] format resim açısı: 38-114mm); f/3.3-4.2; 9 grup içinde 12 element
    Titreşim AzaltmaOptik VR
    Dijital Zoom4x'e kadar (35mm [135] format resim açısı: 456mm)
    OtofokusAydınlatma yardımcısı AF ile kontrast algılayıcı TTL AF
    Odak ModuOtomatik (5 nokta), Manuel (99 nokta), Merkez
    Odak Menzili30cm (1 ft.) -sonsuza (∞), Makro yakın çekim modu: 4cm (1.6 in.) -sonsuza (∞)
    LCD Monitör Boyutu3.0-inch
    LCD Monitör3.0-inch tip; 230,000-nokta geniş görüş açılı TFT LCD ile yansıma önleyici kaplama
    Depolama BirimiSD hafıza kartı ve dahili hafıza (yaklaşık 13MB)
    Depolama SistemiSıkıştırılmışJPEG, Quicktime JPEG, ses dosyaları: mono/wav
    File System*Exif 2.2 dosya
    Çekim ModuOtomatik, Sarsıntı önleyici mod, Yüksek hassaslık modu, BSS(en iyi çekim modu), Film modu, Tarih yazma, Zaman ayarlı çekim, Self timer(10sn)
    Otomatik Program ModuPortre, Manzara, Spor, Gece Portre, Parti/İç mekan, Plaj/Kar, Gün Batımı, Alacakarnlık/Tan, Gece Mnazara, Yakın Çekim, Kopya, Ters ışık, Panorama yardımcısı
    Çekim Modu1)Tek, 2) Sürekli (yaklaşık 1.6fps), 3) Çoklu çekim (yaklaşık 1.6fps, sadece 7M normal görüntü boyutunda geçerlidir), zaman ayarlı çekim
    Video KayıtSesli: 30fps' de TV film (640), 10fps'de Pictmotion(640), 30fps' de küçük boyut(320), 15fps'de daha küçük boyut(160); Sessiz: 5,10,15fps'de Stop-motion film(640), Elektronik VR (Time-lapse dışında kullanılabilir)
    Pozlama Ölçüm Sistemi256-segment matris, Merkez ağırlıklı (dijital zoom)
    Pozlama KontrolüDiyafram ve obtüratör aracılğı ile. Pozlama karşılığı: 1/3 EV basamakta -2~+2 EV
    Pozlama Ölçüm Aralığı(W) EV 0.5~16.4 (ISO100); (T) EV 1.2~17.1 (ISO100)
    Maks. Perde Hızı1/2000
    Min. Perde Hızı4
    PerdeMekanik ve şarj çiftli elektronik obtrüratör
    DiyaframElektromanyetik kontrollü, ND filtre
    HassaslıkOtomatik (otomatik kazanç ISO 100-800); Manuel ISO ayaraları 100, 200, 400, 800, 1600
    Beyaz AyarıOtomatik, White bal. ayarı, 5 manuel mod (Günışığı, Ampul, Floresan, Bulutlu, Flaş)
    Self-Timer10 sn bekleme
    Flaş Senkron ModuOtomatik, Kırmızı göz azaltma, Flaş iptal, Herzaman flaş, yavaş senk.
    İzleme FonksiyonuÇerçeve, Küçük resim (9, 16, 25 parça), Küçük resimleri tekrar izleme düğmesi, Slayt gösterisi
    ArayüzYüksek hız USB
    I/O terminaliAV/USB kablosu, EH-64 AC adaptör ve ImageLink
    PictmotionPlayback film için 5 seçimli stil veya 200'e kadar görüntü, yüklenmiş 5 müzik dosyası, en fazla 10 müzik dosyası yüklenebilir (sadece Windows için PictureProject ile)
    Desteklenen DillerToplam 20 dil: Çekçe, Hollandaca, Almanca, İngilizce, İspanyolca, Fransızca, Endonezya dili, İtalyanca, Danımarka dili, Norveççe, Polonya dili, Portekizce, Rusça, Fince, İsveççe, Basit Çince, Geleneksel Çince, Japonca, Kore dili, Tay dili
    Güç GereksinimiŞarj edilebilir Li-ion pil EN-EL8 , AC Adaptör EH-64 (opsiyonel)
    Pil ÖmrüEN-EL8 pil ile yaklaşık 130 çekim (CIPA standartlarına bağlı olarak)
    BoyutlarıYaklaşık 92.5 x 59 x 21mm (3.6 x 2.3 x 0.8 in.)
    Dahili AksesuarlarŞarj edilebilir Li-ion pil EN-EL8, Pil şarj aleti MH-62, AV/USB kablo UC-E12, Askı, Yazıcı giriş aksesuarı: Dock Insert PV-12, PictureProject CD-ROM
    Ağırlık (Pil olmadan)Yaklaşık 125 g (4.4 oz.)

Matrax ÇağLarın YeniLmez Barışçısı...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    vay amk perde hızı benimkinden fazla. :) bide compact olacak

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Referee
    Referee's avatar
    Erkek

Merak edenLer buradan da videosunu izLeyebiLirLer, çocuk üşenmemiş tanıtmış =)

http://video.yahoo.com/watch/986771/4063239

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Referee
    Referee's avatar
    Erkek

Son fiyat 375 YTL

Resmini de yayınLıyorum...

http://img356.imageshack.us/my.php?image=1098678213601230v0n550fv0.jpg

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hocam salı günü 300 lira  burs yatcak tüm bursu verim sana ver makinayı garantisi de yokmuş herhalde ok?

Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    arkadaşın satışını baltalamak gibi olmasında, azizsenel hacım. teknosalarda canon a580 gibi modeller 250 300 ytl arasında satılıyor. bir incelemeni tavsiye ederim. gayet güzel compact makinalar.

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    beyler bn cihaszı aldımn  gayet memnunum makina almayı düşüne arklara tavsiye edrim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

Kardeş bu makina 150 YTL zaten paketi açılmamış 2.elleri ararsan nette bulursun.. ben 1 sene önce bu makinayı 0 zaten 300'e almıştım :S Doğrusu Dolar cinsinden 270 kağıt demen şaşırttı beni...

EDİT: Satışının içine etmiş olmak gibi olmasın ama bunun 2-3 model üstleri senin dedğin fiyata 0'a satılıyor...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Referee
    Referee's avatar
    Erkek

150 YTL'ye sıfırı nerede acaba gerçekten merak ettim? İnternette var madem ALLah aşkına bi Link verebiLirmisin?

Ya ben makineden ve bu piyasadan anLamıyorum ya da siz bu işin uzmanısınız...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Referee
    Referee's avatar
    Erkek
    150YTL'ye satıLıyorsa eğer ben de aLırım ondan doLayı sordum...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Referee bunu yazdı:
    -----------------------------
    150YTL'ye satıLıyorsa eğer ben de aLırım ondan doLayı sordum...
    -----------------------------

hocam problem yok canını sıkma ben memnunum gerisi hikaye

Toplam Hit: 1751 Toplam Mesaj: 11