Acil İzmir'de Android Cihaz Tamiri İçin Öneri.
-
Müridler bu sabah itibari ile Galaxy Tab p1000 cihazıma aşağıdaki rom ve kerneli yükledikten sonra cihaz açılmadı.Açılışta galaxy tab yazısı cıkıyorve kalıyor.
Linkte görüneni yükledim http://flytechno.com/Forum/Oku/galaxy-tab-ics-rom-yukleme-ice-cream-sandwich-21
Bilgisayara bağlayınca cihazı görüyor fakat dosyalar storage kısmı açılmadığınbdan ulaşamıyorum dosyalara.
Çözüm öneriniz varsa öğrenebilirim.
Fakat ben daha da bozmaktan çekindiğimden tamiri için yer önerilerinizi bekliyorum.
Aliağa da oturuyorum burdakilerpek anlamıyor vermek istemiyorum. Zamanım da az sınava hazırlanıyorum izmir metrodan indiğimde rahatça bulabileceğim iyi bir servis biliyorsanız yardımlarınızı bekliyorum. İyi günler.
-
aynmı sorunu yaşayan onlarca kişi var forumlarda 10 dakikalık bi arama ile sonuca varırsın
-
www.AndroidTelefonlari.com ...
Sanırım bu sıte senın ıhtıyacını gıderır ;) -
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------aynmı sorunu yaşayan onlarca kişi var forumlarda 10 dakikalık bi arama ile sonuca varırsın
-----------------------------Ya abi millet dosyalar ulaşabiliyor okuduğum kadarıylaben onu da yapamıyorum bulamadımö benzer sorun içeren bir konu
-
boot uçmuş sanırım jtag yapak gerekebilir.
çankayadayım. yardımcı olabilirim.
bu işi yapıyorum zaten. arkadaşlar bilirler.
-
beklediğim yanıt geldi. teşekkürler. amele abi pm.