Acil Kan İhtiyacı (Trombosit)Ankara
-
Merhaba arkadaşlar,tanıdık bir arkadaşın küçük kızı için acil trombosit ihtiyacı var.
Ekşi yazarlığı olan arkadaşlar varsa bir başlık açabilirse bizler için çok memnun olurum.
İletişim bilgilerini pm ile verebilirim.
İlgilenen ilgilenmeyen herkese teşekkür ederim şimdiden.
DjBlueMaN tarafından 10/Ağu/17 09:32 tarihinde düzenlenmiştir -
araştırdım
Trombosit-Beyaz Kan ve Aferez Nedir. Bir makineye bağlanıyorsun, kandan beyazı yani trombositi alıyorlar ve kanı geri bırakıyorlar. İki koldan bağlanıyorsun ve biraz daha uzun sürüyor kan vermekten. Tabii ki insan hayatı için önemli şeyler bu tür bağışlar -
DJ_Alper bunu yazdı
araştırdım
Trombosit-Beyaz Kan ve Aferez Nedir. Bir makineye bağlanıyorsun, kandan beyazı yani trombositi alıyorlar ve kanı geri bırakıyorlar. İki koldan bağlanıyorsun ve biraz daha uzun sürüyor kan vermekten. Tabii ki insan hayatı için önemli şeyler bu tür bağışlar Herhangi bir acı vs olan bir olay değil. uzanıyorsunuz kan koltuğuna, iki kola takılıyor 50 dk kadar bekliyorsunuz.(süresi kısalmadıysa) TV falan da oluyor, kafa dağıtmalık gidilebilir kanı uyan varsa korkacak/çekinilecek bir aksiyon değil.
-
3 defa verdim ve ortalama 30 dk sürüyor.Yılda en fazla 24 defa verilebiliyor ve sağlıklı bir verici için hiç bir yan etkisi olmuyor.Kan vermek gibi sizi dirençten düşürmüyor.
-
https://www.tahribat.com/forum/tahribat-kanka-2015-kan-grubu-paylasim-konusu-210416
listeden süz konu gizli olmadığı için buraya c/p yapamıyorum
DJ_Alper tarafından 08/Ağu/17 14:37 tarihinde düzenlenmiştirdengesiz 0 rh (+) Ankara svs 0 rh (+) Ankara maqara 0 rh (+) Ankara kiNki 0 rh (+) Ankara kelomar 0 rh (+) Ankara astegmen 0 rh (+) Ankara DevilKingtr 0 rh (+) Ankara Keçiören AegnorTalperien 0 rh (+) Antalya blmrt 0 rh (+) Antalya IvC 0 rh (+) Antalya Kumluca Kumanaga 0 rh (+) Antalya Alanya cagatay09 0 rh (+) Aydın Nazilli kalaman 0 rh (+) Balıkesir Erdek hezarfen 0 rh (+) Bilecik Merkez emuxa 0 rh (+) Bodrum fakkal 0 rh (+) Bolu Flagellumdei 0 rh (+) Bursa Nilüfer Sosyopat 0 rh (+) Bursa Osmangazi bukalemun 0 rh (+) Çanakkale ich_du07 0 rh (+) Denizli FoRzA 0 rh (+) Denizli 1049 0 rh (+) Denizli Merkezefendi rockes 0 rh (+) Eskişehir Odunpazarı swalker 0 rh (+) Eskişehir Odunpazarı Nvidia 0 rh (+) Eskişehir Tepebaşı ERERESEL 0 rh (+) Eskişehir ve Ankara Bilinmeyen 0 rh (+) Giresun helyum_pasha 0 rh (+) Giresun Giresun Merkez CaPTiXX 0 rh (+) Isparta blue_dream 0 rh (+) İstanbul Thelordmax 0 rh (+) İstanbul tugra 0 rh (+) İstanbul Metanet 0 rh (+) İstanbul Pikacu 0 rh (+) İstanbul Gokcan 0 rh (+) İstanbul Beylikdüzü yazipcikacak 0 rh (+) İstanbul Bayrampaşa antivirus 0 rh (+) İstanbul Avcılar MelancholiTr 0 rh (+) İstanbul Bahçeşehir erblood 0 rh (+) İstanbul Bakırköy KOVBOY287 0 rh (+) İstanbul Bakırköy erblood 0 rh (+) İstanbul Bakırköy spawm 0 rh (+) İstanbul Beşiktaş holyone 0 rh (+) İstanbul Beşiktaş NewwarrioR 0 rh (+) İstanbul Beykoz DE5TROY3R 0 rh (+) İstanbul Çekmeköy Atlas 0 rh (+) İstanbul Esenyurt Fikret 0 rh (+) İstanbul Gazi Osman Paşa End0t0ksiN 0 rh (+) İstanbul Kadıköy aksata 0 rh (+) İstanbul Kadıköy TxT 0 rh (+) İstanbul Pendik CellyM 0 rh (+) İstanbul Sarıyer RootB 0 rh (+) İstanbul Şişli Shuqufe 0 rh (+) İstanbul Şişli Countes 0 rh (+) İstanbul Ümraniye KGD 0 rh (+) İstanbul Zeytinburnu HolygaN 0 rh (+) İstanbul Zeytinburnu amele_2 0 rh (+) İzmir blacksun 0 rh (+) İzmir Mc_cO_By 0 rh (+) İzmir Buca koraykrk 0 rh (+) Karabük Eflani CiRKiN 0 rh (+) Kayseri CiRKiN 0 rh (+) Kayseri Melikgazi bladex38 0 rh (+) Kayseri Talas Enesshn18 0 rh (+) Kayseri Talas seadog 0 rh (+) Kıbrıs Gazi Magusa coldprince 0 rh (+) Kırklareli Lüleburgaz kymt 0 rh (+) Kocaeli anti_usa 0 rh (+) Konya Ereğli Stifler 0 rh (+) Konya Selçuklu real_agabey 0 rh (+) Mersin kadirozdemir 0 rh (+) Mersin samaccc 0 rh (+) PM atın Kutengri 0 rh (+) Sakarya Campeador 0 rh (+) Sakarya hezarfen 0 rh (+) Sakarya Serdivan ajan1111 0 rh (+) Sakarya Adapazarı Mylitta 0 rh (+) Sakarya Hendek muco 0 rh (+) Sakarya Serdivan azizsenel55 0 rh (+) Samsun rebellisch 0 rh (+) Samsun Delegado_Zero 0 rh (+) Siirt erdem358 0 rh (+) Sivas Zara Realist 0 rh (+) Zonguldak Çaycuma -
0(+) benim ama izmir hacı up olsun
-
grip, hastalık alkol cigara varsa almazlar. İnşallah acilen bulunur.
Up olsun
-
hiçbir ters durumum yok. zaten yılda 4 ya da 5 kez düzenli olarak kan veriyorum keşke herkes verse. kan grubum tutuyor ama ne yazık ki şehirden ötürü veremiyorum. allah acil şifalar versin
-
Arkadaşlar kan grubu zorunluluğu yokmuş şimdi baba ile iletişimdeydik,salı günü ameliyata girecek kızımız trombosit biriktiriyorlarmış.Aile çok zor durumda.
-
hangi il?
edit başlığı okumamışım
drup faqrk etmiyosa yakınsa verirdimankaradan bi adam çıkmadımı ya
DJ_Alper tarafından 10/Ağu/17 09:56 tarihinde düzenlenmiştir