folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Acil N95 Uyumlu GPS Program Linki Arıyorum.

Acil N95 Uyumlu GPS Program Linki Arıyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek
    mürid kardeşler n95 ile uyumlu gps programı elinde olan ya da link verebilecek olan var mı yardımcı olursanız sevinirim. :) türkiye için olan varsa makbule geçer. şimdiden sağolun.

çok uzakta uzak denizlerde...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_cO_By
    Mc_cO_By's avatar
    Erkek
    http://europe.nokia.com/A4509291 Hocam burdan N95 için olan programı indir, hemen sağda da Map Loader var bir de onu indir. Sonra istediğin ülkeyi seçip zaten telefona atabilirsin. Ayrıca TomTom diye bi gps programı vardı ama yine de bence Nokia Maps daha güzel.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek

Mc_cO_By bunu yazdı:
    -----------------------------
    http://europe.nokia.com/A4509291 Hocam burdan N95 için olan programı indir, hemen sağda da Map Loader var bir de onu indir. Sonra istediğin ülkeyi seçip zaten telefona atabilirsin. Ayrıca TomTom diye bi gps programı vardı ama yine de bence Nokia Maps daha güzel.
    -----------------------------

çok teşekkürler mccoby, biri sis uzantılı diğeri exe uzantılı iki dosya var şimdi sis uzantılı olanı telefon kartına atıyorum sanırım ama exe uzantılı olanı nasıl kullanıcam bilgi verebilir misin? onu anlaymadım. :)

çok uzakta uzak denizlerde...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek
    hocam o netten indirdiklerin çalışmaz. ilk önce onları aktive etmen gerekir belli bi $ ücret ödedikten soora anca....

bunch of idiots around me, yes everywhere.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_cO_By
    Mc_cO_By's avatar
    Erkek
    Hocam sis dosyasını telefonuna kur. Exe dosyasını da bilgisayarına tabi. Telefonu bilgisayara bağladıktan sonra Map Loader programını aç ülke isimlerinin yanında "+" var ordan bas ve sonra net hatırlamıyorum download yazıodur büyük ihtimal o şekilde işini tamamla. Ücret fln olayı yok, hiç bişeyi aktive etmene de gerek yok. Dediklerimi yapıp kullan sen. Çevrimdışı çalışıyo zaten sağı solu dolaşabiliosun haritada google earth tarzı biraz. Online olarak ben denemedim ama kuzen denemiş, problem çıkmıyo o şekilde de.
Toplam Hit: 2619 Toplam Mesaj: 5