Acil Server Webmod Lazım...
-
S.a Mürid'ler Acil Yardımınıza İhtiyacım Var...
Acilen Resimdeki WebMod'u Arıyorum...
Bazı Arkadaşlarım Bu WebMod'u Bir Yerden Bulmuş Ama Bana Vermiyorlar Anlaşılacağı Üzere İnternette Zor Bulunan Hattta Bulunamayan Bir WebMod'tur Bu Aslında Çince Bir WebMod'muş Söylenene Göre Ben Çincesinede Razıyım Türkçeleştiririm Ama Çok Lazım... Şimdiden Teşekkürler...
-
evet o gördüğün webmod.ama serhat yani oyunyoneticisi tarafından 3-5 ekstra kodlanmış hali.ve ben sizin hala nasıl boyle salakça şeylere kandığınızı düşünüyorum.ne çincesi ne gerisi kafayımı yediniz bildiğiniz webmod ve php ile yazılmıs 3-5 ekstra
-
Arkadaşım Bu WebModun Yabancı Dili Şuanda bende ama dediğin gibi 1-2 eklenti yapılmış ve oyun yöneticisi tarafından ama bazı kişiler (nereden bulunduğu bilinmiyor) bu webmod u bulmuşlar çince olduğu sadece bir teori ben çincesi war demiyorum bazı kişiler çince olduğunu söylüyor ama madem o kişiler bulmuş bizimde bulma ihtimalimiz yokmu ? mesela sadece oyun - yöneticisi eklentiler yapmasına rağmen her game hosting firmasında bu webmod war diyelim ki madem bu webmodu bulamıcaz buna eklenilen eklentiler'i nereden bulabilirim nereyi aradıysam bulamadım ltfn yardım ...
-
harbiden güzel herşey elinin altında serverda
ayrıca oyun yöneticisini tanıyorum
-
ah be abi bana bir bulabilsen gerçekten çok lazım webmod bana :S
-
http://cafevizyon.com/webmod-kurulumu-turkce-t14282.html?s=e4868e111a197ee96a9e22c7269acf24&t=14282
suraya baksana bi herhangi bi önizleme yok ama cs içinmiş :/ ins bulursun + arkadasların madem bulmuslar neden vermiolar ne biçim ark la
-
kardes buna baktım çok araştırdım ben sanırsam internetten bulunabilecek birşey deil bu dediğim gibi internette bulsan bile editsiz sürümü yabacı sitelerde war yani eğer bu webmod u bulabilmek için eşe -s dosta bakmak gerekiyor ayrıca öyle samimi arkadaş değil internetten bir konu için bulunan arkadaşlar zaten çoğu 5 kuruş etmez sözüm meclisten dışarı ;) tahribat 1 tane
-
hahaha sende benim gibi bunu mu arıyorsun :)
Benim denemediğim yöntem kalmadı bunu çalmak için olmadı ya çok güzel mod gerçekten pes ettim artık.
Hatta yürütmek için burdan server almak istedim ftp desteğini sordum yok dedi gene yürütemedim :)
-
:D bana bir arkadaş sadece ufacık bir yardım edecek bana dediki ben sana sadece bir eklenti için ekleme çıkarma yapıcam sen ilerletme yaparsın eğer böyle bir iyilik dokunursa bu webmodu sizlerle paylaşabilirim :)