Acil Web Tasarım Bilenler Yardım
-
Arkadaşlar Web Site Yaparken Ekran Boyutunu Her Monitörde Açarken Kaymaması İçin Ne Kadar Ölçü Vermemiz Lazım % Demi Olcak Yoksa Bide pixel mi lütfen Bi Yardım...?
-
onun başka yöntemleri var :/ ve bilmiyosan u senin için .çok zor ki benim içinde çok zor. ama senin sietemin ne forummu portalmı hangi isstem?
-
acil web tasarımı bilmiyorum yeni bi program mı o ? ben html de yapıyom tasarımlarımı :D
boyut iş ap ayrı bi mevzu :D
% ver ama sorun yine hallolmuyabilir.
Kolay gelsin .
-
BilimAdami bunu yazdı:
-----------------------------
onun başka yöntemleri var :/ ve bilmiyosan u senin için .çok zor ki benim içinde çok zor. ama senin sietemin ne forummu portalmı hangi isstem?
emlak sitesi hocam -
Dj_MuRaD_ bunu yazdı:
BilimAdami bunu yazdı:
emlak sitesi hocam
-----------------------------yano normal bi script ayarlarında falan yüzde olarak küçüülebilyorsa onu dene ki zaten bu devirde hala 1024 768 pixel kullanıcılar var en az bu özellikte kullanmalısın bence daha aşağısı için büyük olanları kasarsın sen 1024 te kal yüzde olarak bi ayarfalan varsa 1024 ekranayarınma getir pcni ve en güzel dereceye geldiğinde bırak yani diyceğim bu kadar dediklerimden ben bile bişe anlamadım ya neyse =)