Acil Web Tasarım Bilenler Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Web Site Yaparken Ekran Boyutunu Her Monitörde Açarken Kaymaması İçin Ne Kadar Ölçü Vermemiz Lazım % Demi Olcak Yoksa Bide pixel mi lütfen Bi Yardım...?

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BilimAdami
    BilimAdami's avatar
    Erkek
    onun başka yöntemleri var :/ ve bilmiyosan u senin için .çok zor ki benim içinde çok zor. ama senin sietemin ne forummu portalmı hangi isstem?

ben seni ölesiye sevmiştim, sen beni öldürüpte terkettin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stringcompare
    stringcompare's avatar
    Erkek

acil web tasarımı bilmiyorum yeni bi program mı o ?  ben html de yapıyom tasarımlarımı :D

boyut iş ap ayrı bi mevzu :D

% ver ama sorun yine hallolmuyabilir.

Kolay gelsin .

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek
    BilimAdami bunu yazdı:
    -----------------------------
    onun başka yöntemleri var :/ ve bilmiyosan u senin için .çok zor ki benim içinde çok zor. ama senin sietemin ne forummu portalmı hangi isstem?
    emlak sitesi hocam

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BilimAdami
    BilimAdami's avatar
    Erkek

Dj_MuRaD_ bunu yazdı:
    BilimAdami bunu yazdı:
    emlak sitesi hocam

yano normal bi script ayarlarında falan yüzde olarak küçüülebilyorsa onu dene ki zaten bu devirde hala 1024 768 pixel kullanıcılar var en az bu özellikte kullanmalısın bence daha aşağısı için büyük olanları kasarsın sen 1024 te kal yüzde olarak bi ayarfalan varsa 1024 ekranayarınma getir pcni ve en güzel dereceye geldiğinde bırak yani diyceğim bu kadar dediklerimden ben bile bişe anlamadım ya neyse =) 

ben seni ölesiye sevmiştim, sen beni öldürüpte terkettin...
Toplam Hit: 956 Toplam Mesaj: 5