Acil (Wma Player)
-
yaw sımdı bende bı parca war cok zor buldum ama wma formatında bunu telefonda nasıl dınleyebılırız. hangı player calar?
-
abi suan aklımda yok ama benim bildigim kadarıyla nokia n91 wma çalıyor:D eger elindeki parça bi cdde ise iTunes programı yardımıyla mp4 e cevirip telefonuuna atabilirisn.bu formatı birçok telefon calabilir.mp3 calıosa telefon calar yani.sana tavsiyem wma yı telefonun çalabilecegi bi formata cevirmendir.cunku telefona wma çaldıran bi player olduunu zannetmiom:D çoğu kişinin derdidir bu.bi zamanlarda benimm.
-
hepsını calıyo betaplayermı warmıs ne ? 7610 benım telefon
-
hacı kasma boşuna bi converter kur çevir en kolayı bu ama model yazarsan telefonun bi program tavsiye etmeye çalışırım
-
dBpowerAMP Music Converter'ı kur wma yı direkt olarak wav a çevirebilirsin.Wma yaptıktan sonrada telefonuna at kesin çalacak.Formatı çevirirken en düşük ayarlarda çekmelisin sonra boyut feci artıyor tabi işlem sonrası kalite düşecek.Ben de S65 var ve bu işlemleri defalarca uyguladım.bir başka benim yaptığım.Orta kalitede veya en yüksek kalitede ama en düşük olmamak kaydıyla wav a çevir ardından sox_gui programı ile wav şekline dönüştürdüğün dosyayı şıkıştır.Bu işlem wav a şıkıştırma tekniği uyguluyor ve kalite düşmeden boyutunu düşürüyor..Ayrıca telefonda wma yı direkt olarak çalamazsın.Bir başka yol daha mp3 e çecirebilirsin yine dBpowerAMP Music Converter ı kullanabilirsin..