folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Acil Yardım : Göze Sıkılan Deodorant

Acil Yardım : Göze Sıkılan Deodorant

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek
    Arkadaşalr yakın arkadaşımın gözüne kuzenleri şakalaşırken 5 saniyeliğine deodorant sıkmışlar bol suyla yıkadı ama gözü açarken zorlanıyor ne yapması gerek bilen biri varsa acil yardım edebilr mi ?*

http://yigitdemirag.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sosyopat
    Sosyopat's avatar
    Erkek
    usta buraya yazcağına götürün doktora :S

Eğer En İyisi Olmak İstiyorsan Sana Saygı Duymalarını Sağla, Saygı Duymalarını İstiyorsan Kimseye Saygı Gösterme, Kimseye Saygı Göstermezsen Saygıyı Sen İcat Ettin Zannederler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    anubisx bunu yazdı:
    -----------------------------
    Arkadaşalr yakın arkadaşımın gözüne kuzenleri şakalaşırken 5 saniyeliğine deodorant sıkmışlar bol suyla yıkadı ama gözü açarken zorlanıyor ne yapması gerek bilen biri varsa acil yardım edebilr mi ?*
    -----------------------------
    hocam benmde lavabo açıcı asit geldiydi suyla yıkadm gözümü kapattım 10 dk uzanmdm  sonra gçtm sanki kupkuru oluyor insanın gözü

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Adamım, buraya konu açana kadar git bi acil servise, olmadı 2 dk bir hastaneyi ara sor bilgi verirler. Kaçtır sağlık sorunlarını buraya yazıyorsunuz, sitede 2-3 tane doktor var onlarda pek online takılmıyorlar. Gelen cevaplar belki ters etkiye neden olacak, yada hiç cvp gelmeyecek. Biraz mantıklı olun...

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hacı burda ne işiniz var ya.bol bu ile yıkayıp basın gidin doktora
Toplam Hit: 2282 Toplam Mesaj: 5