Acil Yardım!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByEaqLe
    ByEaqLe's avatar
    Erkek

arkadaşlar cw den biri tbt hakkında bir kaç boş laf etti msn adresi elimde bu kişiye msnden bişiler yapmam gerekiyo kendime yediremedim lütfen fikir werin bana ama ruhu duymadan bişi yapmam gerekiyo aynı ağdan nete bağlanyoruz.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek
    ya boş ver kardeşim be it ürür kervan yürür o bi kac boş laf etti diye tahribatımıza bi şeymi oldu sanki lamerlerin genel özeligidir cekememezlik... salla gitsin seviyeni düşürme wc cilerle aynı seviyeye

Orman Mühendisi //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek
    ByEaqLe bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaşlar cw den biri tbt hakkında bir kaç boş laf etti msn adresi elimde bu kişiye msnden bişiler yapmam gerekiyo kendime yediremedim lütfen fikir werin bana ama ruhu duymadan bişi yapmam gerekiyo aynı ağdan nete bağlanyoruz.
    -----------------------------

bölye başlıklı şeyler açmak TBT de yasak ayrıca bu olay biraz saçma gibi geliyor :) sanki altında başka bişeyler varmış gibi :)

ama neyse ban yemezsen dua et :) sana kolay gelsin aynı ağda isende bir sürü şey yapabilirsin :) ayrıca ...

neyse ... böyle şeylere gelme sende bak kardeşim yukarıda ne güzel yazmış :)

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    yani bu kacinci oldu acil yardim diye daliyorum iceriye vizzzt hicbisi yok.ben sana baska forumlarda tahribat hakkinda yazilan bikac cumle gordum onlari yazsam burdan hotmaile yol olur.sallama ya bosver

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
Toplam Hit: 1747 Toplam Mesaj: 4